Libnet.ro
UNICEF

15:15

Raluca Olaru, eliminata in primul tur la BRD Bucharest Open

B1 B1,
Raluca Olaru, eliminata in primul tur la BRD Bucharest Open

Jucatoarea Raluca Olaru, locul 887 WTA, a fost invinsa, marti, cu scorul de 6-1, 6-3, de sportiva italiana Karin Knapp, locul 67 WTA, intr-un meci care a durat o ora si un sfert, in turul intai al BRD. continuă pe B1

Andreea Mitu, eliminata in primul tur la BRD Bucharest Open

Andreea Mitu 211 WTA), beneficiara a unui wild card, a ratat, marti,calificarea in turul doi al BRD Bucharest Open, dupa ce a fost invinsa de jucatoarea poloneza Katarzyna Piter, locul 104 WTA, scor 6-0, 1-6,.

Simona Halep va avea alta adversara in primul tur la Bucharest Open

Jucatoarea Simona Halep nu o va mai intalni in primul tur la Bucuresti pe Kristina Mladenovic, jucatoare care a decis sa se retraga de pe tabloul principal.

Simona Halep va juca, miercuri, de la ora 17.00, la BRD Bucharest Open

Principala favorita a turneului BRD Bucharest Open, Simona Halep, va juca, miercuri, de la ora 17. 00, pe Arena Centrala, contra jucatoarei olandeze Indy de Vroome, locul 190 WTA, in primul tur al competitiei,.

Monica Niculescu a castigat primul sau meci de la BRD Bucharest Open

Monica Niculescu 68 WTA) s-a impus in fata cehoaiceiKlaraKoukalova 32 WTA), luni, in primul sau meci de la BRD Bucharest Open. Romanca a castigat partida disputata pe Arena Centrala de la Arenele BNR cu scorul de 6-3, 6-0.

Niculescu si Dinu trec de primul tur la Bucharest Open

Jucatoarele Monica Niculescu si Cristina Dinu s-au calificat, luni, in optimile de finala ale Openului de la Bucuresti, primul turneu WTA disputat in tara noastra.

Cristina Dinu s-a calificat in turul doi la BRD Bucharest Open

Jucatoarea Cristina Dinu, locul 228 WTA si beneficiara a unui wild card, s-a calificat in turul doi la BRD Bucharest Open, dupa ce a trecut de ucraineanca Nadia Kicenok, locul 110 WTA, scor 6-0, 6-3. Meciul a.

Simona Halep o va intalni pe Indy de Vroome la BRD Bucharest Open, dupa retragerea Kristinei Mladenovici

Jucatoarea de tenis Kristina Mladenovici Franta, locul 103 WTA), finalista in proba de dublu de la Wimbledon, s-a retras din turneul BRD Bucharest Open, unde urma sa o intalneasca pe principala favorita,.

Simona Halep, despre BRD Bucharest Open: Voi fi apta si cred ca am experienta necesara pentru a juca acasa

Simona Halep 3 WTA) a declarat, la sfarsitul acestei saptamani, ca va fi apta pentru a participa la BRD Bucharest Open, precizand ca acum simte ca are experienta necesara pentru a juca in fata publicului din Romania.

Programul competitiei BRD Bucharest Open. Cu cine va juca Simona Halep

BRD Bucharest Open si-a stabilit programul competitional, turneul desfasurandu-se in perioada 5-13 iulie. Simona Halep este cea mai asteptata prezenta pe Arenele BNR, jucatoarea fiind, cel mai recent, semifinalista la Wimbledon.

Irina-Camelia Begu s-a calificat in turul doi al BRD Bucharest Open, la dublu

Perechea Irina-Camelia Begu/Maria Irigoyen Romania/Argentina) a invins, marti, cu scorul de 6-4, 6-2, echipa formata din gemenele ucrainene Liudmila si Nadia Kicenok, in primul tur al probei de dublu de la BRD.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2701 seconds )