Libnet.ro
UNICEF

22:46

Azi LIVE Chiriches si Rusescu in Europa League (22:05)

Online Sport Online Sport,
Azi LIVE Chiriches si Rusescu in Europa League (22:05)

Onlinesport. ro transmite joi seara de la 22:05 meciurile pe care romanii Vlad Chiriches si Raul Rusescu le disputa in etapa a 4-a din Europa League. continuă pe Online Sport

LIVE Europa League (22:05). Rusescu titular, Chiriches rezerva

Onlinesport. ro transmite joi seara de la 22:05 meciurile pe care romanii Vlad Chiriches si Raul Rusescu le disputa in etapa a 4-a din Europa League.

LIVE Europa League: Rusescu titular, Chiriches rezerva

Onlinesport. ro transmite joi seara de la 22:05 meciurile pe care romanii Vlad Chiriches si Raul Rusescu le disputa in etapa a 4-a din Europa League.

Azi LIVE Champions League: Meciurile etapei a 4-a (21:45). Pantilimon titular la City

Onlinesport. ro transmite live text, marti seara, de la ora 21:45, primele opt meciuri din etapa a 4-a a Champions League, una in care il vom urmari la lucru pe Costel Pantilimon, in premiera titular la Manchester City in aceasta competitie. Vedeti mai jos programul.

Europa League: Pandurii Targu Jiu Fiorentina, scor 1-2

Formatia Pandurii Targu Jiu a fost invinsa, joi seara, pe Cluj Arena, cu scoul de 2-1 1-0), de echipa italiana Fiorentina, in etapa a patra a Grupei E a Ligii Europa si nu mai are nicio sansa de a accede in.

LIVETEXT Pandurii-Fiorentina 0-0. Gorjenii cauta prima victorie in Europa League impotriva liderului grupei E

Pandurii isi joaca impotriva Fiorentinei ultima sansa de calificare in saisprezecimile Europa League. La prima vedere, gorjenii vor avea o misiune mai usoara decat in meciul tur, deoarece italienii si-au lasat acasa aproape toate vedetele. Ramaneti pe www. adevarul. ro pentru a urmari partida in format livetext.

Rezultatele meciurilor din etapa a 4-a a grupelor Europa League. Sase echipe au obtinut biletele pentru saisprezecimi

Dupa multe meciuri in care n-a fost nici macar rezerva la Sevilla, Rusescu a fost folosit titular in meciul pe care andaluzii l-au jucat acasa cu Slovan Liberec. in schimb, Chiriches a luat loc pe banca de rezerve, dupa cateva partide in care a fost integralist la Tottenham.

Rezultatele meciurilor din etapa a 4-a a grupelor Europa League. Opt echipe au obtinut biletele pentru saisprezecimi

Dupa multe meciuri in care n-a fost nici macar rezerva la Sevilla, Rusescu a fost folosit titular in meciul pe care spaniolii l-au jucat acasa cu Slovan Liberec. in schimb, Chiriches a fost doar rezerva la Tottenham ]n partida cu Sheriff Tiraspol.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3115 seconds )