Libnet.ro
UNICEF

13:00

Azi LIVE Simona Halep - Anastasia Pavlyuchenkova la Turneul Campioanelor (21:00)

Online Sport Online Sport,
Azi LIVE Simona Halep - Anastasia Pavlyuchenkova la Turneul Campioanelor (21:00)

Onlinesport. ro transmite live text de la ora 21:00 meciul inaugural al Simonei Halep la Turneul Campioanelor de la Sofia. Jucatoarea clasata pe locul 14 mondial o intalneste pe rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova. continuă pe Online Sport

LIVE Simona Halep - Anastasia Pavlyuchenkova la Turneul Campioanelor

Onlinesport. ro transmite live text de la ora 21:00 meciul inaugural al Simonei Halep la Turneul Campioanelor de la Sofia. Jucatoarea clasata pe locul 14 mondial o intalneste pe rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova.

GAME CU GAME Simona Halep - Anastasia Pavlyuchenkova 6-3, 6-3

Onlinesport. ro a transmis live text, de la ora 21:00, meciul inaugural al Simonei Halep la Turneul Campioanelor de la Sofia. Jucatoarea clasata pe locul 14 mondial s-a impus fara emotii in fata rusoaiceiAnastasia Pavlyuchenkova, scor 6-3 6-3.

Simona Halep a debutat cu victorie in turneul de la Sofia.

Jucatoarea Simona Halep a debutat cu victorie in cadrul turneului de la Sofia, informeaza Mediafax. Jucatoarea Simona Halep a invins-o pe sportiva rusa Anastasia Pavliucenkova cu scorul 6-3, 6-3. Simona Halep a trecut de Anastasia Pavliucenkova dupa 68 de minute de joc. Citeste si: Simona Halep are adversare de top in turneul de la Sofia. Pe cate le-a invins pana acum Tot marti jucatoarea rusa de tenis Maria Kirilenko, a treia favorita, a abandonat in meciul cu frantuzoaica Alize Cornet, .

Simona Halep a debutat cu o victorie in turneul de la Sofia

Simona Halep a debutat cu dreptul in turneul WTA de la Sofia, dotat cu premii totale de 750. 000 de dolari. Cap de serie numarul 1, romanca a trecut in doua seturi, scor 6-3, 6-3, de rusoaica Anastasia.

Simona Halep a inceput cu dreptul la Sofia: victorie cu Pavlyuchenkova

Simona Halep a castigat fara emotii prima partida din Turneul Campioanelor de la Sofia. Constanteanca a trecut de rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova, scor 6-3, 6-3, si mai are nevoie de o victorie pentru a ajunge in semifinale.

Tournament of Champions: Simona Halep, in grupa cu Kirilenko, Pavlyuchenkova si Cornet

Luni a avut loc tragerea la sorti a celor doua grupe din Tournament of Champions, competitie care se desfasoara la Sofia. Simona Halep va face parte din aceeasi grupa cu Maria Kirilenko, Anastasia Pavlyuchenkova si Alize Cornet.

Tournament of Champions: Simona Halep a debutat cu o victorie

Simona Halep locul 14 WTA) a debutat cu o victorie la Tournament of Champions, jucatoarea din Romania trecand in doua seturi, scor 6-3, 6-3, de Anastasia Pavlyuchenkova 26 WTA).

Simona Halep are adversare de top in turneul de la Sofia. Pe cate le-a invins pana acum.

Jucatoarea Simona Halep, locul 14 WTA si cap de serie numarul 1, va face parte din aceeasi grupa cu sportivele ruse Maria Kirilenko, 18 WTA, si Anastasia Pavliucenkova, 26 WTA, precum si cu frantuzoaica Alize Cornet, 27 WTA, la turneul de la Sofia, informeaza site-ul oficial al competitiei. In celalta grupa se vor afla Ana Ivanovici Serbia), locul 16 WTA, beneficiara a unui wildcard, Samantha Stosur Australia), locul 19 WTA, Elena Vesnina Rusia), locul 25 WTA, si Tvetana Pironkova .

Halep si-a aflat adversarele la Turneul Campioanelor de la Sofia

Simona Halep va participa in aceasta saptamana la Turneul Campioanelor Tournement of Champions), competitie gazduita de Sofia si la care participa jucatoarele cu cele mai bune rezultate in 2013, altele decat primele opt care au jucat la WTA Championship.

Serena Williams obtine titlul la Turneul Campioanelor

Lidera mondiala Serena Williams a obtinut, duminica, al 11-lea trofeu din acest sezon, la Istanbul, unde a triumfat in finala Turneului Campioanelor. Williams s-a mai impus la Turneul Campioanelor in 2001, 2009 si 2012.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )