Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep are adversare de top in turneul de la Sofia. Pe cate le-a invins pana acum.

România Liberă România Liberă,
Simona Halep are adversare de top in turneul de la Sofia. Pe cate le-a invins pana acum.

Jucatoarea Simona Halep, locul 14 WTA si cap de serie numarul 1, va face parte din aceeasi grupa cu sportivele ruse Maria Kirilenko, 18 WTA, si Anastasia Pavliucenkova, 26 WTA, precum si cu frantuzoaica Alize Cornet, 27 WTA, la turneul de la Sofia, informeaza site-ul oficial al competitiei. In celalta grupa se vor afla Ana Ivanovici Serbia), locul 16 WTA, beneficiara a unui wildcard, Samantha Stosur Australia), locul 19 WTA, Elena Vesnina Rusia), locul 25 WTA, si Tvetana Pironkova . continuă pe România Liberă

Tournament of Champions: Simona Halep, in grupa cu Kirilenko, Pavlyuchenkova si Cornet

Luni a avut loc tragerea la sorti a celor doua grupe din Tournament of Champions, competitie care se desfasoara la Sofia. Simona Halep va face parte din aceeasi grupa cu Maria Kirilenko, Anastasia Pavlyuchenkova si Alize Cornet.

WTA: Simona Halep se mentine pe locul 14

Simona Halep se mentine pe locul 14 in ierarhia WTA, cu 3. 085 de puncte acumulate. Clasamentul mondial este dominat de Serena Williams 13. 260 puncte), sportiva din SUA fiind urmata de Victoria Azarenka si Na Li.

Pentru Top 10 si un milion de dolari. Simona Halep si-a aflat adversarele de la Sofia, din ultimul turneu al anului

Simona Halep este cap de serie la Sofia, in ultimul turneu al anului, care-i poate aduce romancei cea mai buna clasare din cariera si o multime de bani.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )