Libnet.ro
UNICEF

05:30

Azi VIP Haute Culture este Simona Halep. Frica de pisici, pofta de inghetata, dependenta de telefon, fan FCSB pe viata

Hotnews Hotnews,
 Azi VIP Haute Culture este Simona Halep. Frica de pisici, pofta de inghetata, dependenta de telefon, fan FCSB pe viata

Simona Halep cap de serie numarul trei) va debuta dupa ora 20, la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Cum e VIP-ul sportului alb in afara terenului? Haute Culture o-ncurajeaza pe Halep si-ti reaminteste inaintea meciului ca ii este frica doar de pisici, ca ii plac dulciurile, s-a dat pentru prima data intr-un rollercoaster la New York, e fan FCSB pe viata, citeste carti de psihologie. continuă pe Hotnews

Experienta Haute Culture. Traseul nostru urban de astazi LIVE, de la Cimitirul Bellu. Ora 14,30 pe Facebook/Haute Culture. Vom vorbi si despre Miorita, bineinteles, fiind in preajma lui Sadoveanu.

Gasca Haute Culture isi continua experientele. Veniti sa vedeti LIVE pe Facebook/haute culture intalnirea noastra cu Bellu, cimitirul din Bucuresti. Si, intrucat, Ministrul Turismului, Mircea Dobre, a propus folosirea unor simboluri nationale, precum Miorita, in materiale de promovare turistica, vom dezbate impreuna cu scriitorii, inclusiv cu Sadoveanu-Baltagul, acest important detaliu. DE CE? Baltagul este povestea, nu-i asa, a Mioritei.

Adamclisi, cel mai vechi monument triumfal? Interpretare a lui Ceausescu, since 1977. SUPERrelativele Romaniei by Haute Culture

SUPERrelativele Haute Culture va propune o re-vizitare a patriotismului nostru. Ia sa vedem noi cum stam la capitolul patrimoniu cultural. Cat de bine intretinut este / care este valoarea lui reala. Ce-am facut noi, cetateni, autoritati cu Mandriile noastre nationale. Incepem cu Monumentul triumfal de la Adamclisi sau Tropaeum Traiani. La 60 de kilometri de Constanta. Exista ruine ale monumentului, dar nu avem planuri, fotografii sau alte marturii grafice privind monumentul. Nici pe vremea lui Traian nu exista aparatul de telefon, camera video, mobilul cu camera incorporata. Legenda spune ca a fost construit in cinstea imparatului Traian, ca omagiu adus pentru infrangerea dacilor de catre romani din anul 102. In fapt, monumentul pe care-l admiram astazi este o reconstituire, imaginara, deci, din anul 1977. Cititi argumentatia.

Petre Daea, ministrul agriculturii a facut-o de oaie. Haute Culture explica zicerea populara

Haute Culture explica expresia a facut-o de oaie. De ce? Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a pledat marti, in stilul caracteristic, pentru folosirea oii ca brand de tara,argumentand ca oaia este o statuie vie.

Romanul zice: Lia Olguta Vasilescu, ministrul muncii, bate barbunca. Haute Culture explica expresia populara

Lia Olguta Vasilescu, ministrul muncii este vedeta PSD-ului in a promite venituri, salarii, pensii si a sanctiona, ostracizape cei care obtin venituri conform legilor. Romanul are o vorba pentru aceasta situatie: bati barbunca. Care e semnificatia acestei explicatii? Explica Haute Culture.

Simona Halep a dezvaluit la CNN care este secretul succesului ei din ultima perioada. Am facut asta zilnic!

Simona Halep este una dintre favoritele turneului de la Roland Garros, specialistii considerand ca jucatoarea noastra se descurca foarte bine pe zgura.

Simona Halep a facut anuntul Ce spune despre participarea la Roland Garros

Simona Halep este gata de Roland Garros. Romanca a primit OK-ul medicilor dupa accidentarea din finala de la Roma. Simona a a facut anuntul pe pagina ei de Instagram. A postat o fotografie in care lovea.

Patrick Mouratoglou: In mod categoric, Simona Halep are potential pentru a castiga un Grand Slam

Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams, a acordat un interviu treizecizero. ro, in care a vorbit despre editia din acest an de la Roland Garros. Patrick este de parere ca Simona Halep are toate armele pentru a castiga un Grand Slam chiar la Paris), in timp ce in turneul masculin Rafael Nadal este mare favorit la cucerirea trofeului.

Roland Garros 2017- Cand debuteaza Simona Halep pe zgura pariziana. Ziua si ora meciului cu Jana Cepelova

Simona Halep este una dintre principalele favorite la castigarea trofeului de la Roland Garros, in ciuda faptului ca este usor accidentata.

Simona Halep spera la primul sau titlu de Grand Slam. Romanca incepe in forta turneul de la Roland Garros |Corespondenta speciala

Simona Halep va juca maine cu slovaca Jana Cepelova. intre timp, Simona se antreneaza zilnic, iar glezna dreapta, unde a fost accidentata, se comporta tot mai bine.

Simona Halep, surpriza uriasa inainte de debutul la Roland Garros

Simona Halep25 de ani) se simte bine la antrenamentele derulate pe arenaPhilippe Chatrier, astfel ca asteapta cu mare incredere primul meci de laRoland Garros, contra sportivei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )