Libnet.ro
UNICEF

10:15

B1.ro: Lovitura pentru Elena Udrea. Adrian Alexandrov este urmarit PENAL. Ce infractiune a comis iubitul fostei consiliere prezidentiale

România Liberă România Liberă,
B1.ro: Lovitura pentru Elena Udrea. Adrian Alexandrov este urmarit PENAL. Ce infractiune a comis iubitul fostei consiliere prezidentiale

Probleme pentru iubitul Elenei Udrea. Dupa ce iubita sa a fost in centrul mai multor scandaluri penale, Adrian Alexandrov ii calca pe urme. continuă pe România Liberă

Lovitura pentru Elena Udrea. Adrian Alexandrov este urmarit PENAL. Ce infractiune a comis iubitul fostei consiliere prezidentiale

Probleme pentru iubitul Elenei Udrea. Dupa ce iubita sa a fost in centrul mai multor scandaluri penale, Adrian Alexandrov ii calca pe urme. Acesta are probleme cu justitia dupa ce a fost prins.

Iohannis, LOVITURA pentru Dragnea si Tariceanu: Sunt PENALI. ASA CEVA NU ACCEPT... (VIDEO)

Klaus Iohannis a lansat un atac la adresa lui Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu. Presedintele, aflatla sedinta de constituire a Consiliului Superior al Magistraturii, s-a legat de problemele penale.

Guvernul Grindeanu, lovitura grea pentru Mugur Isarescu: Guvernatorul BNR pierde peste 10.000 lei pe luna din salariu in urma unei decizii a executivului

Noul guvern instalat in Romania in ianuarie a luat o decizie surpriza, ce nu a fost prinsa in programul de guvernare prezentat in campanie, care a produs efecte importante pentru mediul de.

Se intorc NINSORILE! Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat prognoza meteo pentru urmatoarele doua zile. Chiar daca temperaturile vor creste usor, nu vom fi feriti de ninsori care se vor intoarce. Astfel,.

E INUMAN ce se intampla in spitalele noastre! Un barbat a murit pentru ca NU erau paturi libere la sectia de Terapie Intensiva si nu a putut fi transferat

Un barbat a murit intr-un salon de la Spitalul Universitar, ventilat mecanic, pentru ca nu erau paturi la ATI. Un bolnav care a intrat in stop cardio respirator si nu a avut loc la Terapie Intensiva a.

BASESCU: Pretutindenarul DRAGNEA da vina pe GREAUA MOSTENIRE pentru ca nu poate acoperi promisiunile electorale MINCINOASE. Va ajunge sa IMPOZITEZE si AERUL. De ce nu?

Traian Basescu a sustinut ca Liviu Dragnea a ajuns sa dea vina pe tehnocrati pentru ca a constatat ca nu are suficienti bani labuget sa acopere promisiunile mincinoase si nerealiste din campanie.

isi acopera promisiunile MINCINOASE cu diversiuni si PROPAGANDA! Ciolos, intrebare pentru DRAGNEA: De ce nu ati spus in campanie ca veti CRESTE TAXELE pentru o parte dintre angajati?

Liviu Dragnea nu stie pe unde sa scoata camasa, motiv pentru care isi acopera nerealizarile si promisiunile mincinoase cu diversiuni si propaganda, a scris Dacian Ciolos, dupa ce liderul PSD a.

GERMANIA trece la AMENINTARI dupa ce Anis Amri a reusit sa comita ATACUL din Berlin pentru ca Tunisul a impiedicat repatrierea sa

Guvernul german a amenintat ca nu va mai acorda ajutor pentru dezvoltare statelor care refuza repatrierea cetatenilor lor, ale caror cereri de azil au fost respinse in Germania, date fiind.

Galacticii se pregatesc pentru achizitiile de vara! Afla pentru cine vor sa plateasca milioane de euro (FOTO)

Real Madrid nu sta degeaba. Se gandeste deja la ce achizitii o sa faca in aceasta vara. Galacticii vor sa atace in anul 2017 cu Andre Silva de la FC Porto. Iar pentru asta, vor scoate din.

Dragnea a anuntat convocarea luni a PARLAMENTULUI in sesiune EXTRAORDINARA pentru ca Guvernul sa poata da ordonante

Liviu Dragnea a anuntat ca Parlamentul va fi convocat luni in sedinta extraordinara pentru ca Guvernul sa poata da Ordonante. Maine convocam Parlamentul in sesiune extraordinara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )