Libnet.ro
UNICEF

12:15

BAC 2018. Situatie halucinanta la ultima proba a bacalaureatului intr-un liceu din Vaslui. Ce i s-a intamplat unei eleve in timpul examenului

Antena3 Antena3,
BAC 2018. Situatie halucinanta la ultima proba a bacalaureatului intr-un liceu din Vaslui. Ce i s-a intamplat unei eleve in timpul examenului

O absolventa de liceu din Barlad sustine ultima proba a bacalaureatului pe patul de spital, dupa ce la primele doua probe a lesinat in sala de examen, de unde a fost luata de ambulanta si dusa la. continuă pe Antena3

BAC 2018: candidatii sustin ultima proba la examenul maturitatii

Examenul de BAC 2018 se incheie astazi cu ultima proba sustinuta de absolventii de liceu. Primele rezultate vor fi afisate pe data de 4 iulie la ora 12:00. Elevii absolventi de 12 clase care s-au inscris la BAC 2018 vor incheia ultima proba astazi, 28 iunie. Aceasta este proba scrisa la alegere a profilului sau [].

SUBIECTE ISTORIE BAC 2018. Reactie naucitoare dupa proba obligatorie la BACALAUREAT 2018

SUBIECTE ISTORIE BAC 2018 Zeci de parinti si-au asteptat in ploaie copiii sa iasa de la a doua proba a Bacalaureatului 2018, la Liceul Tehnologic de Marina din Galati. Emotiile i-au coplesit pe multi elevi,.

Subiecte Chimie BAC 2018. Sefa de promotie: Am gresit o formula de structura, dar sper sa iau 9

Desi materiile de examen la care s-a dat astazi, 28 iunie, ultima proba a Bacalaureatului din 2018 nu au fost deloc usoare, fiind vorba printre altele de Fizica Tehnologica si Chimie Organica, elevii sunt mai optimisti in privinta notelor pe care le vor obtine decat la primele doua probe de concurs.

Subiecte Matematica si Istorie BAC 2018. Examenul continua cu proba obligatorie a profilului

Absolventii de clasa a XII-a din cadrul profilului uman sustin miercuri cea de-a doua proba scrisa din cadrul examenului de BAC 2018 la Istorie, iar cei de la real la Matematica.

BAC 2018. Marti are loc proba scrisa la Limba Materna

Marti are loc cea de a doua proba scrisa, la Limba Materna Maghiara, Germana, Sarba, Slovaca, Croata, Turca, Ucraineana si Italiana), din cadrul Examenului de Bacalaureat 2018. Urmatoarea proba se va desfasura, miercuri, la proba obligatorie de profil Matematica pentru Profilul Real, Istorie pentru Profilul Umanist).

Subiecte Romana BAC 2018. Peste 5.000 de candidati sustin prima proba de la Bacalaureat in judetul Dolj

Proba scrisa la Limba si Literatura Romana, in cadrul examenului de Bacalaureat 2018, a fost programata in centrele de examinare din Romania in cursul zilei de luni, 25 iunie. Ramaneti pe adevarul. ro pentru a afla in timp util subiectele la Romana BAC si rezolvarea acestora.

Subiecte Romana BAC 2018. Peste 136.000 de candidati sustin astazi proba scrisa la Limba Romana

Peste 136. 000 de absolventi ai claselor a XII-a sustin, luni, prima proba scrisa din cadrul examenului de Bacalaureat 2018. Subiectele la Romana BAC vor fi publicate pe adevarul. ro la scurt timp dupa ce candidatii vor iesi din sala de examen.

Subiecte BAC 2018. Reactiile elevilor dupa proba la romana: Destul de usor ca am pregatit Arghezi, a fost o nimereala

Elevii din Calarasi care au sustinut proba scrisa la Bacalaureat 2018, la Limba si Literatura Romana au iesit relaxati de la examen. Fie ca au fost pregatiti sau nu, dupa 2-3 ore de concentrare, majoritatea a spus ca a fost usor, altii au recunoscut cinstit: N-am scris nimic!.

BAC 2018 Emotii la prima proba a Bacalaureatului. A fost usor. Cred ca iau un sase

Sute de elevi au sustinut prima proba scrisa la Limba si literatura romanala Liceul Tehnologic de Marina din Galati. Parintii au avut emotii mai mari decat adolescentii si i-au asteptat la iesirea din examen pentru a discuta cu ei despre subiecte si cat de bine s-au descurcat.

Tineri relaxati dupa ultima proba de la Bacalaureat 2018: BAC-ul la Istorie a fost naspa, la Romana a fost OK, iar la Logica super-OK

Geografia, Biologia si Logica au fost disciplinele pe care le-au ales cei mai multi absolventi ai clasei a XII-a pentru ultima proba scrisa la Bacalaureat 2018.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )