Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bac 2020. Rezultate finale: procent de promovare mai mare si mai multe note de 10

Adevărul Adevărul,
Bac 2020. Rezultate finale: procent de promovare mai mare si mai multe note de 10

Rezultatele finale ale examenului de Bac 2020 au fost afisate duminica, 5 iulie. Rata de promovare a crescut cu aproape doua procente dupa contestatii, ajungand la 64,5%, de la 62,9%, initial. continuă pe Adevărul

UPDATE Bac 2020. Rezultatele finale dupa contestatii au fost afisate. O alta sesiune, luni

Astazi, 5 iulie, au fost afisate rezultatele finale dupa contestatii ale primei sesiuni de Bacalaureat 2020. Luni, 6 iulie, va incepe sesiunea speciala pentru elevii care, din motive medicale, au ratat-o pe prima.

Evaluarea nationala: Aproape 900 de elevi au obtinut media generala 10 76,2% dintre participanti au medii mai mari sau egale cu 5evaluarea nationala 2020 rezultate finale

Un procent de 76,20% dintre candidatii prezenti la Evaluarea Nationala inclusiv etapa speciala) au obtinut medii mai mari sau egale cu 5, a informat, sambata, Ministerul Educatiei si Cercetarii. Circa 900 de elevi au obtinut media generala 10, dupa centralizarea rezultatele finale.

Rezultate finale Bac 2020. Notele dupa contestatii au fost afisate pe edu.ro. Rata de promovare a ajuns la 64,5%

Rezultate finale Bac 2020. Este ziua decisiva pentru cei care au participat la prima sesiune a Bacalaureatului din acest an. Notele finale au fost afisate pe EDU. ro in jurul orei 11.

Rezultate finale Bac 2020. Notele dupa contestatii au fost afisate pe edu.ro

Rezultate finale Bac 2020. Este ziua decisiva pentru cei care au participat la prima sesiune a Bacalaureatului din acest an. Notele finale au fost afisate pe EDU. ro in jurul orei 11.

Rezultate finale Bac 2020. Notele dupa contestatii vor fi afisate pe edu.ro

Rezultate finale Bac 2020. Este ziua decisiva pentru cei care au participat la prima sesiune a Bacalaureatului din acest an. Astazi vor fi afisate rezultatele dupa solutionarea contestatiilor.

Cea mai mare suparare a lui Liviu Dragnea din inchisoare: Tot mai putina lume crede ca sunt nevinovat

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a dezvaluit in ultima pare a interviului sau pentru Realitatea Plus care este cea mai mare suparare a sa de cand a fost incarcerat. Cea mai mare suparare a mea nu este generata de lipsa de libertate cat de faptul ca sunt nevinovat si cred ca din ce in ce mai putina lume mai crede altceva, a explicat acesta.

Ploi torentiale si vijelii in cea mai mare parte a tarii, pana marti dimineata; disconfort termic in regiunile sud-estice

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteorologica de ploi torentiale si vijelii valabila in cea mai mare parte a tarii pana marti dimineata, dar si de disconfort termic pentru regiunile sud-estice.

Cine este vedeta cu cel mai mare salariu de la Pro Tv? Florin Calinescu, dezvaluire neasteptata in direct

Intr-una din emisiunile sale, Catalin Maruta i-a avut invitati pe Andi Moisescu si Florin Calinescu. Carcotas, cum il stie toata lumea, acesta a abordat printre altele si subiectul salariilor din trustul Pro. Cine este vedeta cu cel mai mare salariu? Sa fie Andreea Esca? Andra?.

S-a retras cel mai mare jucator de badminton din istorie

Chinezul Lin Dan, considerat cel mai mare jucator din toate timpurile in badminton, si-a anuntat oficial retragerea, anunta BBC.

Rezultate finale BAC 2020 Salaj. Cati elevi au promovat dupa contestatii

Rezultatele finale la Bacalaureat, dupa solutionarea contestatiilor, au fost afisate in cursul zilei de duminica, 5 iulie. in judetul Salaj, rata de promovare a crescut usor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )