Libnet.ro
UNICEF

10:16

BACALAUREAT 2013 Olimpicii sustin, astazi, prima proba scrisa de la Bac, la limba romana

Adevărul Adevărul,
BACALAUREAT 2013 Olimpicii sustin, astazi, prima proba scrisa de la Bac, la limba romana

Elevii de clasa a XII-a care vor participa la vara la olimpiade si competitii internationale sustin luni, 27 mai, proba scrisa de la limba si literatura romana. Saptamana trecuta, liceenii au dat probele orale la romana, o limba straina si competentele digitale. continuă pe Adevărul

BACALAURAT 2013 Olimpicii sustin, astazi, prima proba scrisa de la Bac, la limba romana

Elevii de clasa a XII-a care vor participa la vara la olimpiade si competitii internationale sustin luni, 27 mai, proba scrisa de la limba si literatura romana. Saptamana trecuta, liceenii au dat probele orale la romana, o limba straina si competentele digitale.

Start la inscrierile pentru Bacalaureat 2013: Prima proba va avea loc pe 10 iunie

Luni se da startul la inscrierile pentru examenul de Bacalaureat 2013. Elevii de clasa a XII-a au intrat in febra ultimelor pregatiri pentru cel mai important test de pana acum, de care depinde viitorul lor.

Subiectele si Baremul de la examenul scris de Limba si literatura romana - sesiunea speciala a Bacalaureatului 2013

Peste 250 de absolventi de liceu care participa la olimpiade sau concursuri nationale au sustinut luni, 27 mai, prima proba scrisa a sesiunii speciale a Bacalaureatului 2013. Este vorba despre examenul de Limba si literatura romana, iar subiectele au fost diferentiate. La profilul Real, la primul subiect candidatii au raspuns mai multor cerinte, pornind de la poezia Din cerurile-albastre a lui Mihai Eminescu. Al doilea subiect a avut ca cerinta realizarea unui text de tip argumentativ de 150 - 300 de cuvinte despre modul in care activitatea de voluntariat contribuie la dezvoltarea personala. Ultimul subiect a vizat redactarea unui eseu in care absolventii sa prezinte relatia dintre doua personaje dintr-un roman psihologic studiat. Descarca din articol subiectele si baremele integrale de la sesiunea speciala BAC 2013.

Start la inscrierile pentru Bacalaureat 2013. Peste 3.800 de elevi buzoieni se pregatesc pentru examenul din iunie

Elevii din ultimul an de liceu, dar si cei care nu au reusit, in anii trecuti, sa promoveze Bacalaureatul, se pot inscrie, incepand de astazi, pentru sesiunea iunie-iulie a examenului. in judetul Buzau, sunt asteptati la inscrieri peste 3. 800 de elevi, atat din seria curenta, cat si din seriile anterioare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2609 seconds )