Libnet.ro
UNICEF

10:45

Start la inscrierile pentru Bacalaureat 2013: Prima proba va avea loc pe 10 iunie

B1 B1,
Start la inscrierile pentru Bacalaureat 2013: Prima proba va avea loc pe 10 iunie

Luni se da startul la inscrierile pentru examenul de Bacalaureat 2013. Elevii de clasa a XII-a au intrat in febra ultimelor pregatiri pentru cel mai important test de pana acum, de care depinde viitorul lor. continuă pe B1

Start la inscrierile pentru Bacalaureat 2013. Peste 3.800 de elevi buzoieni se pregatesc pentru examenul din iunie

Elevii din ultimul an de liceu, dar si cei care nu au reusit, in anii trecuti, sa promoveze Bacalaureatul, se pot inscrie, incepand de astazi, pentru sesiunea iunie-iulie a examenului. in judetul Buzau, sunt asteptati la inscrieri peste 3. 800 de elevi, atat din seria curenta, cat si din seriile anterioare.

incep inscrierile pentru bacalaureat. Prima proba a examenului, programata pe 10 iunie

Febra examenului maturitatii incepe luni, 27 mai, cu inscrierea candidatilor pentru sesiunea de bacalaureat. Potrivit unui ordin al Ministerului Educatiei Nationale, acestea se desfasoara pana pe 31 mai.

inscrierile pentru prima sesiune a Bacalaureatului au inceput

Inscrierea candidatilor la examenul de Bacalaureat incepe luni si dureaza pana vineri 31 mai pentru sesiunea iunie-iulie, iar inscrierile pentru sesiunea august-septembrie vor avea loc in perioada 15-19 iulie, potrivit unui ordin al Ministerului Educatiei Nationale.

Aproape 290 de dosare depuse de REMAT-uri si peste 100 de catre dealeri auto, pentru Rabla 2013

Aproape 290 de REMAT-uri si peste 100 de dealeri auto s-au inscris in Programul Rabla 2013, distribuirea tichetelor va incepe dupa publicarea listelor cu cei care vor fi validati, persoanele fizice si juridice putand apoi sa depuna.

BNR: Pentru trim. II 2013, semnalele pietei muncii sunt mixte: sondajul DG ECFIN/INS sugereaza o deteriorare a situatiei numarului de salariati, dar rezultatele sondajului realizat de Manpower indica imbunatatiri

Dinamica volumului productiei industriale s-a diminuat sensibil in ritm anual in luna martie 2013 fata de martie), in contextul reducerii puternice a ritmului de crestere din sectorul prelucrator si al restrangerii activitatii in industria extractiva comparativ cu perioada similara a anului anterior. Pierderea de ritm s-a datorat manifestarii unui efect de baza nefavorabil, dar o contributie a revenit si scaderii dinamicii lunare; aceasta fiind determinata de diminuarea productiei in industria de prelucrare a petrolului si in cea chimica, pe fondul reviziilor tehnologice efectuate de unii operatori, se arata in buletinul lunar al BNR vezi aici documentul).

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )