Libnet.ro
UNICEF

15:15

BACALAUREAT 2017. Care este cea mai mare nota luata la examen

România Liberă România Liberă,
BACALAUREAT 2017. Care este cea mai mare nota luata la examen

Absolventii de liceu au aflat, vineri, notele la cea ce-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat. Cea mai mare nota obtinuta este 9,71 si a fost obtinuta de o eleva din judetul Iasi, de la profilul filologie. Nici un absolvent nu a reusit sa ia media 10. continuă pe România Liberă

Sony a lansat cea mai mare boxa Bluetooth si e foarte colorata

Este putin probabil sa ai nevoie de o boxa atat de mare, dar cei de la Sony au dezvaluit la IFA 2017 un mastodont cu numele MHC-V90W. in cazul in care te-ai frustrat un pic la cea mai recenta petrecere din cauza experientei audio pe care ai oferit-o musafirilor, exista o alternativa foarte interesanta creata [].

Banca centrala a Rusiei preia cea mai mare banca privata a tarii

Banca centrala a Rusiei a declarat ca intentioneaza sa utilizeze fonduri proprii pentru a deveni investitor major al Otkritie, potrivit CNBC. Otkritie este cel mai mare creditor privat al tarii si respectiv a saptea cea mai mare banca a tarii, dupa active, conform datelor din trimestrul al doilea furnizate de Interfax.

A doua cea mai mare banca din UE isi deschide sucursala in Romania

Cea mai mare banca din Franta si a doua din Uniunea Europeana, dupa HSBC, isi va deschide sucursala in Romania pana la sfarsitul trimestrului intai al anului.

Cea mai mare banca privata din Rusia va fi preluata de Banca Centrala

Banca Centrala a Rusiei a lansat marti una dintre cele mai mari operatiuni de salvare a unei institutii bancare din istoria sa, anuntand ca va prelua banca privata Otkritie. Cea mai mare banca privata din.

Ministrul Ilan Laufer: Valoarea banilor in Romania este mult mai mare; 100 de euro valoreaza cat 200 de euro in Marea Britanie si 150 euro in Germania

Valoarea banilor in Romania este mult mai mare decat afara, iar 100 de euro valoreaza cat 200 euro in Marea Britanie si cat 150 euro in Germania, a declarat, joi, Ilan Laufer, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, la Reuniunea Anuala a Diplomatiei Romane, potrivit Agerpres.

Laufer: Valoarea banilor in Romania este mult mai mare, 100 de euro valoreaza cat 200 de euro in Marea Britanie

Valoarea banilor in Romania este mult mai mare decat afara, iar 100 de euro valoreaza cat 200 de euro in Marea Britanie si cat 150 de euro in Germania, a.

Cea mai mare companie energetica din lume a luat fiinta, in China

Cel mai mare producator de carbune din China, Shenhua Group Corp. , va fuziona cu China Guodian Group Corp, unul din primii cinci producatori chinezi de energie, dand nastere celei mai mari companii de utilitati din lume, dupa cum a anuntat, ieri, Comisia chineza de supervizare si administrare a activelor statului Sasac), transmite Reuters, citata de Agerpres.

Cea mai mare banca privata din Rusia preluata de Banca Centrala

Banca Centrala a Rusiei a lansat marti una dintre cele mai mari operatiuni de salvare a unei institutii bancare din istoria sa, anuntand ca va prelua banca privata Otkritie, care in ultimele luni a fost afectata de o diminuare dramatica a depozitelor ca urmare a ingrijorarilor cu privire la calitatea portofoliului sau, informeaza Reuters, citata de Agerpres. Intr-un comunicat de presa, Banca Centrala a Rusiei a informat ca va deveni actionar major la Bank Otkritie, a saptea mare banca din Rusia in functie de active, utilizand un fond dedicat curatarii bilanturilor bancilor care au cumulat imprumuturi toxice.

Cea mai mare banca privata din Rusia, preluata de Banca Centrala

Banca Centrala a Rusiei a lansat marti una dintre cele mai mari operatiuni de salvare a unei institutii bancare din istoria sa, anuntand ca va prelua banca privata Otkritie, care in ultimele luni a fost afectata de o diminuare dramatica a depozitelor ca urmare a ingrijorarilor cu privire la calitatea portofoliului sau, informeaza Reuters.

Grupul PPE: Fondul de 70,2 miliarde EUR pentru cercetare si inovare in UE este cel mai mare din lume (FOTO)

Obiectivul Uniunii Europene este acela de a fi lider in inalta tehnologie. Pentru ca acest obiectiv sa fie atins este nevoie, insa, de restabilirea bugetelor pentru cercetare si de stabilirea unei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2526 seconds )