Libnet.ro
UNICEF

18:00

BACALAUREAT DE TOAMNA 2013 Candidatii sustin astazi proba la alegere

Adevărul Adevărul,
BACALAUREAT DE TOAMNA 2013 Candidatii sustin astazi proba la alegere

Peste 53. 800 de candidati sustin miercuri proba la alegere a profilului. Ei dau examen la materiile: biologie, geografie, chimie, informatica, logica, economie, psihologie, sociologie si filosofie. continuă pe Adevărul

BAC 2013. Elevii, sustin, vineri, proba la alegere. Cei mai multi au ales biologia.

Absolventii de liceu sustin, vineri, proba la alegere a profilului, in cadrul celei de-a doua sesiuni a examenului de Bacalaureat. Din cei aproape 54. 000 de candidati, cei mai multi, peste 31. 000, au ales sa sustina examenul la biologie, conform Digi 24. Citeste si SCANDAL FRAUDA BAC 2013. 6 profesori sunt anchetati, iar 34 de elevi au fost eliminati din examen la Constanta Multi elevi au optat si la geografie, fizica si chimie, in timp ce informatica, logica, economia, .

BAC 2013. Absolventii sustin, miercuri, proba scrisa la MATEMATICA sau ISTORIE.

Absolventii de liceu sustin, miercuri, proba scrisa a profilului, in cadrul celei de-a doua sesiuni a examenului de Bacalaureat, relateaza Agerpres. 546 de candidati s-au inscris la aceasta proba. Dintre ei, 51. 940 de elevi s-au inscris pentru proba la matematica si 4. 606 pentru istorie. Vineri este programata proba la alegere a profilului si specializarii. Citeste si BAC 2013. FRAUDA la Constanta Peste 87. 000 de candidati s-au inscris pentru sesiunea august - .

BACALAUREAT DE TOAMNA 2013: Absolventii claselor a XII-a sustin astazi probele la Matematica si Istorie

Candidatii de la a doua sesiune de Bac 2013 sustin, miercuri, proba obligatorie a profilului - Matematica si Istoria. in total, peste 56. 500 de candidati s-au inscris la testarea de miercuri, dintre care cei mai multi la Matematica aproape 52. 000) si peste 4. 600, la Istorie. Adevarul. ro va tine la curent cu ultimele noutati de la Bacalaureat 2013.

BACALAUREAT DE TOAMNA 2013: Elev din Bals, eliminat din examen dupa ce a fost surprins copiind cu casti

Astazi s-a desfasurat proba scrisa la Istorie si Matematica din cadrul sesiunii de toamna a bacalaureatului. La nivelul judetului Olt, dintre cei 2. 350 de absolventi ai clasei a XII-a inscrisi initial la aceasta sesiune, au fost programati cei mai multi candidati - 1. Din pacate, si azi au fost multi care au lipsit. Un elev de la Colegiul Tehnic din orasul Bals a fost eliminat dupa ce a fost surprins copiind cu casti.

BACALAUREAT 2013 SESIUNE DE TOAMNA. Liceenii sustin ultima proba, cea optionala a profilului

Peste 2000 de elevi din judetul Dolj vor sustine astazi ultima proba a examenului de bacalaureat din acest an - cea la alegere a profilului si specializarii.

BACALAUREAT DE TOAMNA 2013 Absolventii de liceu sustin marti proba scrisa la Limba Materna

Examenul scris pentru limba si literatura materna va fi sustinut marti de peste 1. 300 de candidati. Cei mai multi au ales limba si literatura maghiara, 32 limba si literatura germana, 6 limba si literatura ucraineana si 1 limba si literatura sarba, potrivit datelor Ministerului Educatiei. Adevarul. ro va va tine la curent cu ultimele noutati de la a doua sesiune de Bac.

BAC 2013. 15 candidati din Bucuresti au avut SUBIECTE de REZERVA.

15 candidati dau proba de miercuri a examenului de Bacalaureat cu subiect de rezerva, pentru ca au intarziat la testul sustinut de la ora 9. 00 sau pentru ca au probleme medicale, a declarat presedintele Comisiei municipale de Bacalaureat, relateaza Mediafax. Comisia municipala a solicitat Comisiei Nationale de Bacalaureat folosirea subiectului de rezerva pentru cei 15 candidati, a precizat Florin Lixandru. Citeste si BAC 2013. Absolventii sustin, miercuri, proba .

BAC 2013 Subiectele si Baremele integrale la Matematica si Istorie - sesiunea de toamna

Subiectele si baremele integrale de la examenele de Matematica si Istorie au fost publicate pe edu. ro. Absolventii de liceu care s-au inscris la sesiunea de toamna a bacalaureatului 2013 au sustinut astazi proba obligatorie a profilului. Elevii de la liceele Tehnologice, cu cele mai slabe rezultate la sesiunile de bacalaureat, au avut de rezolvat subiecte diferite de ale celorlalti elevi la Matematica. Descarca din articol subiectele si baremele integrale de la examenele de Matematica si Istorie, pe fiecare profil in parte.

Bacalaureat: 81 de elevi eliminati la proba obligatorie a profilului

81 de elevi din 46. 051 au fost eliminati miercuri de la Bacalaureat, in timp ce sustineau proba obligatorie a profilului - la matematica sau la istorie. Din totalul celor prezenti, 81 au fost eliminati pentru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2199 seconds )