Libnet.ro
UNICEF

07:00

BACALAUREAT 2013 SESIUNE DE TOAMNA. Liceenii sustin ultima proba, cea optionala a profilului

Adevărul Adevărul,
BACALAUREAT 2013 SESIUNE DE TOAMNA. Liceenii sustin ultima proba, cea optionala a profilului

Peste 2000 de elevi din judetul Dolj vor sustine astazi ultima proba a examenului de bacalaureat din acest an - cea la alegere a profilului si specializarii. continuă pe Adevărul

BAC 2013 Sesiunea de toamna Absolventii sustin miercuri examenele scrise la Matematica si Istorie

Absolventii de liceu sustin miercuri examenele scrise de Matematica si Istorie din cadrul Bacalaureatului 2013 - sesiunea de toamna. Peste 55. 000 de absolventi s-au inscris la proba obligatorie a profilului, dintre care cei mai multi vor sustine examenul la Matematica. Premiera pe care a adus-o BAC-ul 2013 o reprezinta faptul ca elevii de la liceele Tehnologice, cu cele mai slabe rezultate la sesiunile de bacalaureat, vor avea subiecte diferite de ale celorlalti elevi la Matematica. Vez in articol care sunt regulile de examen, de la intrarea in sala de clasa.

BAC 2013. Elevii, sustin, vineri, proba la alegere. Cei mai multi au ales biologia.

Absolventii de liceu sustin, vineri, proba la alegere a profilului, in cadrul celei de-a doua sesiuni a examenului de Bacalaureat. Din cei aproape 54. 000 de candidati, cei mai multi, peste 31. 000, au ales sa sustina examenul la biologie, conform Digi 24. Citeste si SCANDAL FRAUDA BAC 2013. 6 profesori sunt anchetati, iar 34 de elevi au fost eliminati din examen la Constanta Multi elevi au optat si la geografie, fizica si chimie, in timp ce informatica, logica, economia, .

BACALAUREAT DE TOAMNA 2013 Absolventii de liceu sustin marti proba scrisa la Limba Materna

Examenul scris pentru limba si literatura materna va fi sustinut marti de peste 1. 300 de candidati. Cei mai multi au ales limba si literatura maghiara, 32 limba si literatura germana, 6 limba si literatura ucraineana si 1 limba si literatura sarba, potrivit datelor Ministerului Educatiei. Adevarul. ro va va tine la curent cu ultimele noutati de la a doua sesiune de Bac.

BAC 2013. Absolventii sustin, miercuri, proba scrisa la MATEMATICA sau ISTORIE.

Absolventii de liceu sustin, miercuri, proba scrisa a profilului, in cadrul celei de-a doua sesiuni a examenului de Bacalaureat, relateaza Agerpres. 546 de candidati s-au inscris la aceasta proba. Dintre ei, 51. 940 de elevi s-au inscris pentru proba la matematica si 4. 606 pentru istorie. Vineri este programata proba la alegere a profilului si specializarii. Citeste si BAC 2013. FRAUDA la Constanta Peste 87. 000 de candidati s-au inscris pentru sesiunea august - .

Rezultate Bacalaureat 2013 / Proba de matematica ii sperie pe absolventii timiseni

A doua sesiune a examenului de Bacalaureat din acest an a programat miercuri proba obligatorie a profilului, adica matematica pentru liceele cu profil real sau istorie pentru cele cu profil uman.

BAC 2013 Sesiunea de toamna 309 elevi au fost dati afara din examenele de bacalaureat pentru ca au incercat sa copieze

Examenele sesiunii de toamna a Bacalaureatului 2013 s-au incheiat astazi, cu proba scrisa la alegere a profilului si specializarii. 512 absolventi de liceu s-au prezentat la acest examen, cu peste 10. 000 mai putini decat s-au inscris. 73 dintre candidati au fost eliminati pentru ca au incercat sa copieze, informeaza Ministerul Educatiei intr-un comunicat remis HotNews. ro. In total, 309 elevi au fost dati afara din examenele de bacalaureat in sesiunea a II-a, pentru tentative de frauda.

BACALAUREAT 2013 inca un candidat eliminat din examen la Iasi, in timpul probei obligatorii a profilului

Bacalaureatul de toamna la Iasi se remarca prin absenteismul ridicat al candidatilor care au picat examenul in vara si prin numeroase tentative de frauda.

BACALAUREAT DE TOAMNA 2013 Candidatii sustin astazi proba la alegere

Peste 53. 800 de candidati sustin miercuri proba la alegere a profilului. Ei dau examen la materiile: biologie, geografie, chimie, informatica, logica, economie, psihologie, sociologie si filosofie.

BAC 2013 Sesiunea de toamna 34 de elevi au fost eliminati din bacalaureat dupa ce camerele video i-au surprins in timp ce copiau, iar 6 profesori sunt cercetati pentru complicitate

Inspectoratul Scolar Judetean Constanta a eliminat 34 de candidati din examenul de bacalaureat, dupa ce camerele de supraveghere din salile de examen i-au surprins in timp ce copiau. Anuntul a fost facut de Ministerul Educatiei, care a precizat ca a luat act de hotararea inspectoratului. In acelasi timp, inspectoratul a creat o comisie de disciplina care verifica implicarea si complicitatea la frauda a celor 6 profesori supraveghetori din salile de examen.

BAC 2013 Sesiunea de toamna 124 de absolventi au fost dati afara din examenul de Romana pentru copiat. O eleva a declarat ca a dat bani pentru a promova BAC-ul

La primul examen scris din cadrul sesiunii de toamna a Bacalaureatului 2013 - proba la Limba si literatura romana - s-au prezentat 45. 954 de candidati, din peste 55. 000 inscrisi. 124 de absolventi au fost eliminati din examen pentru ca au incercat sa copieze, iar o o eleva din Constanta, eliminata si ea din examen pentru frauda, le-a declarat inspectorilor scolari ca a dat bani pentru a promova Bacalaureatul, informeaza Ministerul Educatiei. Anul trecut, 116 absolventi au fost dati afara din examenul scris de Limba si literatura romana, sesiunea de toamna, pentru copiat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )