Libnet.ro
UNICEF

13:15

Bacau: Accident groaznic. Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de un TIR si un microbuz

România Liberă România Liberă,
Bacau: Accident groaznic. Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de un TIR si un microbuz

Un barbat in varsta de 58 de ani a murit, in timp ce traversa DN 11 in zona localitatii Poiana Sarata din judetul Bacau, dupa ce a fost lovit de un TIR, fiind apoi strivit intre autotren si un microbuz stationat. Omul incerca sa ajunga la locul unui accident produs anterior. continuă pe România Liberă

Bacau: A vrut sa ajute victima unui accident, insa a murit dupa ce a fost lovit de un TIR

Un barbat de 58 de ani a murit, vineri, dupa ce a fost lovit de un TIR, fiind strivit apoi intre autotren si un microbuz stationat, in timp ce traversa DN 11, in zona localitatii Poiana Sarata din judetul.

Un barbat a murit dupa ce camionul incarcat cu piatra in care se afla a cazut intr-o prapastie

Un barbat si-a pierdut viata miercuri dimineata, dupa ce camionul in care se afla a cazut intr-o prapastie in localitatea Magura Ilvei. Celalalt barbat din camion a fost si el ranit, insa si-a recapatat cunostinta partial.

Un judecator de la Tribunalul Valcea a murit dupa ce s-ar fi aruncat de pe bloc

Un judecator de la Tribunalul Valcea a murit dupa ce a cazut de pe un bloc de 10 etaje din Ramnicu Valcea. Anchetatorii spun ca barbatul s-ar fi sinucis. Judecatorul Emil Marina ar fi implinit anul acesta.

Grav accident pe DN 7, in judetul Hunedoara: O persoana a murit dupa ce un TIR si o masina s-au ciocnit

O persoana a murit intr-un grav accident care a avut loc pe Drumul National 7. Un TIR si o masina s-au ciocnit intre Deva si Arad. Circulatia a fost oprita in ambele sensuri. in judetul Hunedoara,.

Tulcea: Barbat, arestat dupa ce si-a omorat fiul in varsta de 16 ani

Un barbat din judetul Tulcea a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dupa ce si-a injunghiat mortal cu un cutit in piept fiul in varsta de 16 ani, informeaza Mediafax.

China: Cel putin 20 de persoane au murit, dupa ce un autobuz s-a prabusit intr-o prapastie

Un autobuz care transporta o trupa de opera s-a prabusit intr-o prapastie, in partea centrala a Chinei, informeaza Associated Press. Cel putin 20 de persoane si-au pierdut viata, iar alte 13 au fost ranite.

Ucis de joc. A murit dupa un maraton de World of Warcraft

Desi nu este prima oara cand cineva moare dupa o sesiune extinsa de gaming, este la fel de trist decesul unui jucator pasionat de World of Warcraft. Am atras in numeroase cazuri atentia asupra unor jucatori care, dupa ce s-au jucat o zi sau doua fara pauza, nu s-au mai putut ridica de la birou [].

inca o femeie din Galati a murit, dupa ce s-a imbolnavit de gripa

O femeie in varsta de 43 de ani din Galati, care era in evidentele medicilor cu mai multe afectiuni, a murit la Spitalul Judetean dupa ce s-a imbolnavit de gripa, acesta fiind al doilea deces de acest fel.

Galati: O femeie a murit dupa ce s-a imbolnavit de gripa

O femeie in varsta de 43 de ani din judetul Galati, care era in evidentele medicilor cu mai multe afectiuni, a murit la Spitalul Judetean dupa ce s-a imbolnavit de gripa, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,299 seconds )