Libnet.ro
UNICEF

06:00

Badulescu, despre petrecerea din Herastrau: De vina sunt jupanii teraselor, care dau o masa procurorilor si politistilor

Adevărul Adevărul,
Badulescu, despre petrecerea din Herastrau: De vina sunt jupanii teraselor, care dau o masa procurorilor si politistilor

Viceprimarul Aurelian Badulescu a declarat ca petrecerea din parcul Herastrau din Capitala, nu ar fi fost posibila fara aportul spigarilor si jupanilor, proprietarii teresalor din zona, care ii influenteaza pe procurori si politisti dandu-le cate o masa din cand in cand. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |Nicusor Dan, despre petrecerea din Herastrau: Politia Locala, in toata aceasta perioada, a fost sub asteptari. Ridicarea autorizatiei de functionare a teraselor e o masura absolut corecta (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei, sustinut de PNL si USR Bucuresti, a declarat, duminica, intr-o interventie in cadrul emisiunii Dosar de politician, referindu-se la petrecerea care a avut loc.

Orban, despre petrecerea din Herastrau: Este dificil ca in locurile publice sa stea echipele de ordine si sa verifice pe oricine daca respecta distantarea fizica

Premierul Ludovic Orban a declarat, referitor la petrecerea din Herastrau, ca este dificil ca in locurile publice echipele de ordine sa verifice pe toata lumea daca respecta distantarea fizica. Orban ii indeamna pe romani sa respecte regulile.

Detalii despre petrecerea din Herastrau: Am crezut ca incremesc! Covidul era la mii de ani lumina de Romania

O tanara care iesise in parc pentru a face putin sport, a dat detalii cu privire la petrecerea din Herastrau unde zeci de persoane s-au distrat sambata seara, fara sa tina cont de restrictiile impuse de starea de alerta.

GABRIELA FIREA DUPA PETRECEREA DIN HERASTRAU: Proprietarii vor fi chemati luni pentru a li se pune in vedere ca legea este valabila pentru toti

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca nu este de dorit ceea ce s-a intamplat sambata seara in Parcul Herastrau, unde a avut loc o petrecere, pe o terasa si ca proprietarul si administratorul localului vor fi chemati luni pentru a li se pune in vedere ca legea este valabila pentru toata lumea, transmite News. ro.

CTP, despre protestatarii din Piata Victoriei: Sunt inteligenti asimptomatici. isi bat joc de medici, de bolnavi, de morti

Oamenii care au protestat in Piata Victoriei in prima zi a starii de alerta sunt inteligenti asimptomatici, spune gazetarul Cristian Tudor Popescu.

Badulescu: A fost suspendata autorizatia de functionare pentru terasele din Herastrau la care s-au adunat tinerii

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu a precizat ca a fost suspendata autorizatia de functionare pentru terase in cazul celor doua societati comerciale din Parcul Herastrau, unde numerosi tineri s-au adunat in noaptea de sambata spre duminica, scrie Agerpres.

Reactia ministrului Sanatatii, dupa petrecerea din Herastrau, unde au fost ignorate masurile starii de alerta

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca o serie de restrictii din starea de urgenta ar putea fi reinstituite, daca va fi observata o crestere a numarului de cazuri de infectari cu noul coronavirus ca urmare a instituirii starii de alerta si, odata cu ea, a relaxarii multor romani. Precizarile ministrului vin dupa ce mai multi bucuresteni au fost filmati la o petrecere in Herastrau, in ciuda regulilor instituite de autoritati.

Primaria Capitalei a suspendat autorizatia de functionare pentru terasele din Herastrau

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu anunta ca a fost suspendata autorizatia de functionare pentru terase in cazul celor doua societati comerciale din Parcul Herastrau unde numerosi tineri s-au adunat in noaptea de sambata spre duminica.

Primaria a suspendat autorizatiile celor doua terase din Herastrau unde s-au aglomerat clienti

Celor doua societati comerciale din Parcul Herastrau la ale caror terase s-au aglomerat clienti le-a.

Arafat, despre protestul din Capitala: Sunt oameni care s-au ghidat dupa manipulare si dezinformare

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a spus, referitor la prostestul din Piata Victoriei, ca astfel de actiuni sunt riscante pentru societate, iar oamenii care participa la demonstratii s-au ghidat dupa retelele de socializare, dupa manipulare si dezinformare, potrivit Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )