Libnet.ro
UNICEF

16:30

Orban, despre petrecerea din Herastrau: Este dificil ca in locurile publice sa stea echipele de ordine si sa verifice pe oricine daca respecta distantarea fizica

Adevărul Adevărul,
Orban, despre petrecerea din Herastrau: Este dificil ca in locurile publice sa stea echipele de ordine si sa verifice pe oricine daca respecta distantarea fizica

Premierul Ludovic Orban a declarat, referitor la petrecerea din Herastrau, ca este dificil ca in locurile publice echipele de ordine sa verifice pe toata lumea daca respecta distantarea fizica. Orban ii indeamna pe romani sa respecte regulile. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |Nicusor Dan, despre petrecerea din Herastrau: Politia Locala, in toata aceasta perioada, a fost sub asteptari. Ridicarea autorizatiei de functionare a teraselor e o masura absolut corecta (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei, sustinut de PNL si USR Bucuresti, a declarat, duminica, intr-o interventie in cadrul emisiunii Dosar de politician, referindu-se la petrecerea care a avut loc.

Badulescu, despre petrecerea din Herastrau: De vina sunt jupanii teraselor, care dau o masa procurorilor si politistilor

Viceprimarul Aurelian Badulescu a declarat ca petrecerea din parcul Herastrau din Capitala, nu ar fi fost posibila fara aportul spigarilor si jupanilor, proprietarii teresalor din zona, care ii influenteaza pe procurori si politisti dandu-le cate o masa din cand in cand.

Orban, despre aglomeratia din vami: Peste 1.200 de oameni au venit pur si simplu pietoni

Premierul Ludovic Orban spune ca o explicatie pentru valul de veniri din tari este decizia Comitetului National pentru Situatii de Urgenta de a pastra carantina institutionalizata numai la cerere. Orban a mai spus ca a fost un numar foarte mare de persoane, peste 1. 200, care pur si simplu au venit pietoni. Potrivit premierului, au fost luate masuri pentru fluidizarea traficului in vami.

GABRIELA FIREA DUPA PETRECEREA DIN HERASTRAU: Proprietarii vor fi chemati luni pentru a li se pune in vedere ca legea este valabila pentru toti

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca nu este de dorit ceea ce s-a intamplat sambata seara in Parcul Herastrau, unde a avut loc o petrecere, pe o terasa si ca proprietarul si administratorul localului vor fi chemati luni pentru a li se pune in vedere ca legea este valabila pentru toata lumea, transmite News. ro.

Detalii despre petrecerea din Herastrau: Am crezut ca incremesc! Covidul era la mii de ani lumina de Romania

O tanara care iesise in parc pentru a face putin sport, a dat detalii cu privire la petrecerea din Herastrau unde zeci de persoane s-au distrat sambata seara, fara sa tina cont de restrictiile impuse de starea de alerta.

Ludovic Orban, despre cei din Piata Victoriei: Toate sloganurile au tematici care nu au legatura cu interesul national

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica, despre protestele din fata Guvernului unde peste o suta de cetateni au manifestat vineri si sambata impotriva masurilor de restrictie.

Orban, reactie dupa haosul de la granite, petrecerea din Herastrau si proteste: De maine se aplica amenzi

Premierul Ludovic Orban s-a reunit duminica seara la sediul MAI cu ministrul de Interne Marcel Vela, ministrul Sanatatii Nelu Tataru si cu secretarul de stat Raed Arafat, pentru o sedinta a Comitetului pentru Situatii de Urgenta.

Reactia ministrului Sanatatii, dupa petrecerea din Herastrau, unde au fost ignorate masurile starii de alerta

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca o serie de restrictii din starea de urgenta ar putea fi reinstituite, daca va fi observata o crestere a numarului de cazuri de infectari cu noul coronavirus ca urmare a instituirii starii de alerta si, odata cu ea, a relaxarii multor romani. Precizarile ministrului vin dupa ce mai multi bucuresteni au fost filmati la o petrecere in Herastrau, in ciuda regulilor instituite de autoritati.

Orban, despre numarul mare de oameni de la granite: Am dispus o serie de masuri pentru fluidizarea traficului. Pur si simplu a fost un val de venire in tara

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica seara, 17 mai, ca pur si simplu a fost vorba de un val de romani care au venit in tara, dupa ce au aflat ca nu mai este obligatorie carantina institutionalizata, de aceea si numarul mare de oameni de la granita de vest. Orban a spus ca peste 1. 200 de persoane au venit pietoni.

Primaria a suspendat autorizatiile celor doua terase din Herastrau unde s-au aglomerat clienti

Celor doua societati comerciale din Parcul Herastrau la ale caror terase s-au aglomerat clienti le-a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )