Libnet.ro
UNICEF

16:30

Un baimarean a fost arestat dupa ce a amenintat cu moartea clientul unui bar

Adevărul Adevărul,
Un baimarean a fost arestat dupa ce a amenintat cu moartea clientul unui bar

Inarmat cu o bucata de sticla sparta in mana, un baimarean a fost la un pas de a rani grav un client al unui bar din Baia Mare, dupa ce in prealabil acesta i-a adus victimei injurii si l-a amenintat cu moartea. Inculpatul a fost trimis dupa gratii, urmand sa fie prezentat in fata magistratilor maramureseni. continuă pe Adevărul

Seful Finantelor Publice Ilfov, acuzat de luare de mita, a fost arestat

Directorul executiv al Finantelor Publice Ilfov, Claudiu Ristea, care este acuzat ca a primit mita 30. 000 de lei, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, printr-o decizie luata miercuri de Tribunalul Bucuresti, la propunerea procurorilor anticoruptie, informeaza Mediafax.

Directorul executiv al Finantelor Publice Ilfov, Claudiu Ristea, a fost arestat pentru 29 de zile

Directorul executiv al Finantelor Publice Ilfov, Claudiu Ristea, acuzat ca a primit mita 30. 000 de lei, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, a decis miercuri Tribunalul Bucuresti. Hotararea instantei nu.

Cipru. Doi romani au fost arestati dupa ce au ucis o femeie intr-un apartament din Larnaca

Doi romani au fost arestati dupa ce au ucis o femeie intr-un apartament din orasul cipriot Larnaca. Victima, o romanca de 56 de ani, a fost decoperita luni de catre proprietarul locuintei pe care o.

Scandalul carnii de cal: 8 persoane au fost arestat in Franta

Opt persoane, fosti angajati ai firmei Spanghero, au fost arestati marti dimineata in Franta, in cadrul anchetei ce vizeaza scandalul carnii de cal vanduta drept carne de vita, relateaza AFP.

Un punct de frontiera intre Grecia si Bulgaria a fost redeschis dupa 69 de ani

Punctul de frontiera Makaza-Nymphea, dintre Grecia si Bugaria, inchis incepand din 1944, odata cu instaurarea regimului comunist, a fost redeschis luni. Punctul de trecere din Makaza ar permite circulatia intre.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )