Libnet.ro
UNICEF

15:00

Banca Central Europeana va injecta 1.100 miliarde euro pentru redresarea zonei euro

B1 B1,
Banca Central Europeana va injecta 1.100 miliarde euro pentru redresarea zonei euro

Banca Central Europeana va injecta, incepand de la 1 martie, 1. 100 miliarde euro pentru redresarea zonei euro si prevenirea deflatiei, au anuntat oficiali ai BCE, citati de Bloomberg. Potrivit acestora, propunerea. continuă pe B1

Draghi propune cheltuirea a pana la 1.100 miliarde euro pentru relansarea inflatiei in zona euro

Presedintele Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, a propus Consiliului guvernatorilor cheltuirea a pana la 1. 100 de miliarde de euro, pentru suplimentarea lichiditatilor, in vederea stimularii inflatiei in zona euro, relateaza Bloomberg.

BCE va injecta 1.100 miliarde de euro pentru redresarea zonei euro

Presedintele Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, a propus Consiliului guvernatorilor cheltuirea a pana la 1. 100 de miliarde de euro, pentru suplimentarea lichiditatilor, in vederea stimularii.

Banca Centrala Europeana ar putea injecta lunar in economie 50 de miliarde de euro pana la finele lui 2016

Banca Centrala Europeana BCE) discuta miercuri si joi un program masiv de rascumparare de active in valoare de 50 de miliarde de euro pe luna pana la finele lui 2016, potrivit informatiilor publicate de presa miercuri, scrie AFP.

Guvernul rus a prezentat un program anticriza de 18 miliarde euro

Guvernul rus a prezentat miercuri un program in valoare de 18 miliarde de euro pentru sustinerea companiilor si a rusilor care nu pot face fata recesiunii anticipate in acest an, relateaza AFP.

Clientii si angajatii Companiei IKEA au contribuit la strangerea a 10,1 milioane de euro pentru educatia copiilor

Jucariile de plus din magazinul IKEA s-au transformat in ajutoare de poveste pentru copiii vulnerabili din toata lumea. Personajele principale de plus din acest an sunt Bufnita KATTUGGLA, broscuta TOSIG, iepurele PIPHARE, soricelul HASSELMUS si LILLGAMMAL, fetita cu scufita. 453 de jucarii de plus, din care 1. 862 de carti de povesti, au fost cumparate de clientii magazinului IKEA din Bucuresti in perioada 9 noiembrie 2014 3 ianuarie 2015. Pentru fiecare jucarie de plus sau carte de povesti cumparate pe durata Campaniei Jucariilor de Plus, IKEA Foundation va dona cate 1 euro pentru proiecte educationale realizate de UNICEF si Salvati Copiii.

Deutsche Telekom va investi 23,5 miliarde euro in retelele din Germania

Compania de telecomunicatii Deutsche Telekom intentioneaza sa-si majoreze investitiile pentru modernizarea retelelor sale din Germania, ca sa contracareze rivali precum Vodafone Group Plc sau Telefonica SA, scrie Bloomberg.

Marea Britanie: Un copil de 5 ani a primit o factura de 20 de euro pentru ca a lipsit de la ziua de nastere a prietenului sau

Parintii unui baiat de 5 ani au fost facturati pentru ca acesta nu a ajuns la ziua de nastere a prietenului sau si au fost amenintati ca vor fi actionati in instanta daca nu vor plati suma ceruta, anunta The Guardian.

Grampet si Astra Arad intra in licitatia de 200 mil. euro pentru modernizarea metroului din Budapesta

Electroputere VFU - Reloc Craiova, parte din Grampet Group, si Astra Arad participa in consortiu la o licitatie organizata de municipalitatea Budapesta pentru modernizarea garniturilor de metrou.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )