Libnet.ro
UNICEF

11:15

Banca Transilvania isi modifica programul: anunt special pentru cei in varsta

Playtech Playtech,
Banca Transilvania isi modifica programul: anunt special pentru cei in varsta

Pe fondul ordonantei care prevede ca persoanele peste 65 de ani sa isi limiteze cat mai mult iesirile din casa, Banca Transilvania a venit cu un anunt. Ajusteaza programul astfel incat. continuă pe Playtech

Cora isi modifica programul, in aceasta perioada. Pana la ce ora este deschis in magazine

Hipermarket-urile Cora isi schimba programul in plina criza de coronavirus. Astfel ca, acestea raman deschise in fiecare zi, de la 8:00, la ora 20:30 pentru cei care trebuie sa faca cumparaturi in aceasta perioada. Cora isi modifica programul, in aceasta perioada Hipermarket-urile Cora si-au modificat programul, astfel, acestea nu mai functioneaza dupa programul vechi, ci .

Primul magazin din Romania care isi modifica programul: intre 7:30-8:00, acces exclusiv pentru persoanele varstnice si pentru cadrele medicale

Cora anunta ca a modificat programul hipermarketurilor in concordanta cu noile masuri impuse de autoritati si intrate in vigoare de luni, care limiteaza circulatia persoanelor pe timp de noapte. Astfel, toate magazinele vor fi deschise intre orele 7:30 - 20:30, iar intre orele 7:30 - 8:00 accesul este dedicat exclusiv persoanelor varstnice, de peste 65 de ani, precum si cadrelor medicale.

cora Romania modifica programul de functionare al magazinelor si dedica un interval orar varstinicilor si cadrelor medicale

Cora Romania a luat decizia de a modifica programul hypermarketurilor sale, in concordanta cu noile masuri anuntate de catre autoritati si intrate in vigoare de marti, care limiteaza circulatia persoanelor pe timp de noapte, anunta compania intr-un.

Magazinele Profi isi reduc programul

Magazinele PROFI isi scurteaza programul de functionare, incepand de marti.

Magazinele Profi isi reduc programul

Magazinele PROFI isi scurteaza programul de functionare, incepand de marti. Acesta devine 8:00-20:00 in intreaga tara, exceptie facand zonele in care autoritatile locale impun un program mai redus.

Mega Image, anunt important pentru cei peste 65 de ani. La ce numar de telefon trebuie sa suni pentru cumparaturi

Veste buna pentru persoanele cu varsta de peste 65 de ani si celor cu dizabilitati! Compania Mega Image se alatura initiativelor de voluntariat care lupta impotriva raspandirii COVID-19 si au creat un program de livrare gratuita la domiciliu pentru categoria de risc maxim a infectarii cu COVID-19. Unde trebuie sa sune cetatenii pentru a primi .

Anunt important pentru toti romanii. Ce se intampla cu pietele agroalimentare dupa ultimele restrictii

Decizie de ultima ora a Asociatiei Administratorilor de Piete din Romania! Multi dintre romani au dat navala in piete si supermarketuri de frica unei viitoare crize de produse, motiv pentru care sefii pietelor au transmis un anunt de interes public pentru a-i linisti pe cetateni: pietele agroalimentare vor fi in continuare deschise, iar oamenii vor .

Mega Image, noi decizii din cauza carantinei: cum se modifica programul

Mega Image anunta un nou program de functionare din cauza pandemiei de coronavirus. Magazinele vor fi deschise mai putine ore pe zi, iar programul rezervat varstnicilor nu mai poate fi.

Randament de 6,4% pentru dividendul propus de Banca Transilvania

Institutia de credit urmeaza sa aloce si o actiune gratuita la zece detinute Actionarii Bancii Transilvania TLV) au fost convocati, pentru data de 29 aprilie, la adunarea de bilant, conducerea emitentului inaintand propunerea distribuirii, din profitul anului trecut, a sumei de 600 milioane de lei ca dividende, se arata in raportul institutiei de credit postat, astazi, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Antena 1 isi modifica grila de programe din cauza pandemiei: cand va fi difuzat reality show-ul Asia Express FOTO

Antena 1 a anuntat schimbari in grila postului din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel, mai multe emisiuni au fost scoase, iar altele, cum e Asia Express, vor fi difuzate in mai multe zile pentru a umple golurile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )