Libnet.ro
UNICEF

23:00

Banca Transilvania, profit net mai mare cu 17% in 2013

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Banca Transilvania, profit net mai mare cu 17% in 2013

Banca Transilvania BT) a inregistrat in 2013 un profit net de 374,9 milioane lei, in crestere cu 17% fata de anul 2012, cand a raportat un castig de 320,43 milioane lei, potrivit unui comunicat al bancii remis Bursei de Valori Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

Banca Transilvania, profit net mai mare cu 17% in 2013

Banca Transilvania BT) a inregistrat in 2013 un profit net de 374,9 milioane lei, in crestere cu 17% fata de anul 2012, cand a raportat un castig de 320,43 milioane lei, potrivit unui comunicat al bancii remis Bursei de Valori Bucuresti.

Banca Transilvania, profit de 85 mil. euro. Peste o treime a fost realizat in T4

Banca Transilvania a inregistrat anul trecut un profit net de 375 milioane lei 85 milioane euro), in crestere cu 17% fata de cel obtinut in 2012, in contextul in care soldul creditelor a avanat cu 9%, iar depozitele cu 11%. Banca a realizat peste o.

Grupul Garanti a inregistrat un profit net de 27 milioane euro in 2013

Grupul Garanti Romania a inregistrat in 2013 un profit net consolidat de 27 milioane euro, conform unui comunicat de presa.

Banca Transilvania castiga aproape 2% pe Bursa dupa rezultatele financiare

Bursa de la Bucuresti a crescut cu 0,18%, intr-o piata unde actiunile Bancii Transilvania TLV) au urcat cu 1,83% dupa publicarea rezultatelor financiare preliminare pentru anul trecut, iar titlurile BRD au recuperat o parte din corectia de miercuri.

Banca Transilvania a platit 900.000 de euro pentru o vila in Cluj

Banca Transilvania a cumparat o vila turistica din Cluj cu pretul de 900. 000 de euro de la Josef Goschy, unul dintre cei mai mari hotelieri din Romania, potrivit omului de afaceri.

Banca Transilvania a inaugurat oficial sucursala din Italia

Banca Transilvania BT) a inaugurat oficial Sucursala Italia, in prezenta Excelentei Sale, doamna Dana Constantinescu, Ambasadorul Romaniei in Italia, se arata intr-un comunicat de presa.

Cel mai mare cosmar al Microsoft: Chromebook-urile vor rula aplicatii Windows

Laptopurile cu sistemul de operare Chrome OS, dezvoltat de Google, au devenit o amenintare si mai mare la suprematia Microsoft pe piata PC-urilor.

Jacques Seguela, guru publicitatii mondiale: Fara o idee buna, degeaba ai cel mai mare buget. Nu ai nicio sansa

Ideea de la care porneste o campanie de promovare este cel mai important lucru in publicitate, pentru ca, altfel, degeaba ai cel mai mare buget din lume. Nu vei avea nicio sansa sa reusesti sa-I impresionezi pe oameni, a declarat Jacques Seguela, unul.

Finantele scot la licitatie o parte din aparatura medicala a celui mai mare spital privat din Timisoara

O parte din aparatura medicala a celui mai mare spital privat din Timisoara, Athena, va fi scoasa la licitatie de catre Directia de Finante Timis in vederea acoperirii unor datorii pe care unitatea le are catre bugetul de stat.

EXCLUSIV Finantele scot la licitatie o parte din aparatura medicala a celui mai mare spital privat din Timisoara

O parte din aparatura medicala a celui mai mare spital privat din Timisoara, Athena, va fi scoasa la licitatie de catre Directia de Finante Timis in vederea acoperirii unor datorii pe care unitatea le are catre bugetul de stat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )