Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cel mai mare cosmar al Microsoft: Chromebook-urile vor rula aplicatii Windows

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare cosmar al Microsoft: Chromebook-urile vor rula aplicatii Windows

Laptopurile cu sistemul de operare Chrome OS, dezvoltat de Google, au devenit o amenintare si mai mare la suprematia Microsoft pe piata PC-urilor. continuă pe Adevărul

Cel mai mare furnizor de aur la nivel mondial intra pe piata noastra

Rand Refinery, principalul furnizor mondial de aur, intra pe piata din Romania. infiintata in anul 1920, in Africa de Sud, de catre Ministerul Minelor cu scopul de a rafina aurul din minele nationale, Rand Refinery este in prezent cel mai mare complex integrat de topire si rafinare a metalelor pretioase.

Jacques Seguela, guru publicitatii mondiale: Fara o idee buna, degeaba ai cel mai mare buget. Nu ai nicio sansa

Ideea de la care porneste o campanie de promovare este cel mai important lucru in publicitate, pentru ca, altfel, degeaba ai cel mai mare buget din lume. Nu vei avea nicio sansa sa reusesti sa-I impresionezi pe oameni, a declarat Jacques Seguela, unul.

Cel mai mare velier din lume ajunge la Constanta in luna mai

Cel mai mare velier din lume, Sedov, va participa la regata Black Sea Tall Ships care se va desfasura pe parcursul a 30 de zile in apele Marii Negre intre patru porturi: Varna, Novorossiisk, Soci si Constanta, conform unui comunicat de presa.

Cotatia graului, in cel mai mare avans saptamanal din septembrie

Pretul futures al graului a consemnat, in intervalul 3-7 februarie, pe piata americana, cel mai important avans saptamanal din septembrie 2013 pana in prezent, in conditiile in care inghetul din SUA a afectat culturile celui mai mare exportator mondial de profil.

HSBC Bank: China devine in 2014 cel mai mare exportator si importator al lumii.

Exporturile Chinei, a doua economie a lumii, au crescut cu 10,6% in ianuarie, adica de cinci ori mai mult decat astepta piata, anunta Reuters, preluand informatiile de la Administratia Generala a Vamilor din China. Importurile au crescut si ele cu 10%, comparativ cu un an in urma, dupa ce aceasta tara asiatica a cumparat cantitati mari de zacamant de fier, petrol si cupru. Exporturile au atins 207 miliarde de dolari in prima luna a anului, in vreme ce importurile au totalizat 175 de miliarde .

Fondatorul Facebook, cel mai mare filantrop din America

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, si sotia sa, Priscilla Chan, au fost desemnati cei mai mari filantropi din Statele Unite ale Americii in anul 2013, dupa ce au donat aproape un miliard de dolari in ultimul an.

Fondatorul Facebook, cel mai mare filantrop al Statelor Unite ale Americii in 2013

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, si sotia sa, Priscilla Chan, au fost desemnati cei mai mari filantropi din Statele Unite ale Americii in anul 2013, dupa ce au donat aproape un miliard de dolari in ultimul an.

IMM-urile vor putea lua credite de peste 520 milioane lei de la CEC Bank

CEC Bank va beneficia de la FNGCIMM de garantii de pana la 260 milioane lei in urmatorii doi ani, prin care IMM-urile vor putea accesa credite de peste 520 milioane lei pentru finantarea capitalului de lucru, a anuntat ieri banca.

CEC Bank: IMM-urile vor putea accesa credite de peste 520 milioane lei

CEC Bank va beneficia de la FNGCIMM de un plafon al garantiilor in valoare de aproximativ 260 milioane lei, prin care IMM-urile vor putea accesa credite de peste 520 milioane lei, potrivit unui comunicat al bancii.

Ancheta de amploare la cel mai mare spital din Moldova. Proba de sange a unui politist prins beat la volan a fost furata

Procurorii ieseni au demarat o ancheta pentru a stabili imprejurarile care au dus la disparitia unei probe de sange recoltate in urma cu cateva zile de medici de la un politist prins in stare avansata de ebrietate la volan.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )