Libnet.ro
UNICEF

01:05

Banca Transilvania se retrage din Cipru si isi va deschide o sucursala la Roma

Hotnews Hotnews,
 Banca Transilvania se retrage din Cipru si isi va deschide o sucursala la Roma

Banca Transilvania a luat decizia inchiderii activitatii sale din Cipru incepand cu 1 decembrie a. c. , conform strategiei sale de eficientizare a operatiunilor, dar si ca rezultat al contextului economic cipriot, nefavorabil pe termen mediu, au transmis miercuri oficiali ai institutiei de credit. Banca isi va deschide o sucursala in Roma, unde traiesc circa 200. 000 de romani dar si 10. 000 de companii ale reprezentantilor comunitatii romanesti din zona. Deschiderea oficiala a sucursalei din Roma este prevazuta pentru luna noiembrie. continuă pe Hotnews

Banca Transilvania isi deschide prima sucursala din Italia, dar iese din Cipru

Banca Transilvania va deschide in noiembrie o sucursala la Roma, datorita numarului mare de romani din capitala italiana, si va inchide, la 1 decembrie, operatiunile pe care le are in Cipru, din cauza contextului economic nefavorabil pe termen mediu, a.

Banca Transilvania inchide operatiunile din Cipru, dar se extinde in Italia datorita numarului mare de romani din peninsula

Banca Transilvania va deschide in noiembrie o sucursala la Roma, datorita numarului mare de romani din capitala italiana, si va inchide, la 1 decembrie, operatiunile pe care le are in Cipru, din cauza contextului economic nefavorabil pe termen mediu, a anuntat miercuri institutia de credit.

Banca Transilvania isi deschide, zilele acestea, sucursala in Italia

Banca Transilvania isi concretizeaza, zilele acestea, intentia anuntata inca din aprilie, si isi va deschide o sucursala in Italia, potrivit unor surse din piata bancara.

Banca Transilvania isi inchide operatiunile din Cipru

Banca Transilvania TLV) a decis inchiderea activitatii sale din Cipru incepand cu 1 decembrie, conform strategiei sale de eficientizare a operatiunilor, dar si ca rezultat al contextului economic cipriot, nefavorabil pe termen mediu, se arata intr-un comunicat de presa.

Daniel Tudor se retrage din ASF

Daniel Tudor, vicepresedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) pe segmentul de asigurari a anuntat ca se va retrage din functia mentionata, potrivit 1asig. ro , in conditiile in care nu indeplineste anumite criterii de compatibilitate.

Medicul Irinel Popescu se retrage din PC

Medicul Irinel Popescu, vicepresedinte al Partidului Conservator PC) si presedinte al organizatiei PC Bucuresti, a decis sa se retraga din PC, pentru a-si aloca timpul integral cercetarii si chirurgiei, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )