Libnet.ro
UNICEF

08:30

Daniel Tudor se retrage din ASF

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Daniel Tudor se retrage din ASF

Daniel Tudor, vicepresedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) pe segmentul de asigurari a anuntat ca se va retrage din functia mentionata, potrivit 1asig. ro , in conditiile in care nu indeplineste anumite criterii de compatibilitate. continuă pe Wall-Street Ro

Vicepresedintele ASF Daniel Tudor nu va mai candida pentru aceasta functie, invocand si o posibila stare de incompatibilitate

Vicepresedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) Daniel Tudor a anuntat ca nu va mai candida pentru functia ce o detine, invocand atat motive personale, cat si o posibila stare de.

Daniel Tudor, ASF: PAID ar putea fi cotat la bursa

Societatea care emite asigurarea obligatorie a locuintelor, PAID, ar putea fi cotata la bursa, vizand cresterea capitalizarii, a declarat, astazi, Daniel Tudor, vicepresedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF).

Daniel Tudor, ASF: PAID ar putea fi listat la bursa

Societatea care emite asigurarea obligatorie a locuintelor, PAID, ar putea fi listata la bursa, vizand cresterea capitalizarii, a declarat, astazi, Daniel Tudor, vicepresedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF).

Daniel Tudor, vicepresedinte ASF: Intentionez sa propun actionarilor PAID inclusiv cotarea pe bursa a societatii pentru o mai buna capitalizare in cazul unei catastrofe naturale

Intentionez sa propun actionarilor PAID, societatea care gestioneaza procesul de asigurare obligatorie a locuintelor, inclusiv cotarea pe bursa a societatii pentru o mai buna capitalizare in cazul unei catastrofe naturale, a declarat marti Daniel Tudor, vicepresedinte Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF). Listarea ar duce la o mai buna capitalizare si ;la un control mai bun al societatii, a spus Tudor. Acesta a subliniat ca PAID are in prezent resurse pentru a plati despagubirile in cazul unei catastrofe naturale.

Banca Transilvania se retrage din Cipru si isi va deschide o sucursala la Roma

Banca Transilvania a luat decizia inchiderii activitatii sale din Cipru incepand cu 1 decembrie a. c. , conform strategiei sale de eficientizare a operatiunilor, dar si ca rezultat al contextului economic cipriot, nefavorabil pe termen mediu, au transmis miercuri oficiali ai institutiei de credit. Banca isi va deschide o sucursala in Roma, unde traiesc circa 200. 000 de romani dar si 10. 000 de companii ale reprezentantilor comunitatii romanesti din zona. Deschiderea oficiala a sucursalei din Roma este prevazuta pentru luna noiembrie.

Medicul Irinel Popescu se retrage din PC

Medicul Irinel Popescu, vicepresedinte al Partidului Conservator PC) si presedinte al organizatiei PC Bucuresti, a decis sa se retraga din PC, pentru a-si aloca timpul integral cercetarii si chirurgiei, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )