Libnet.ro
UNICEF

12:45

Bancul zilei: Unde sunt cei mai tari rockeri: SUA vs Rusia

Hotnews Hotnews,
 Bancul zilei: Unde sunt cei mai tari rockeri: SUA vs Rusia

Rockerii americani scriu rockerilor rusi, o scrisoare de raspuns la una mai veche:Noi suntem cei mai adevarati rockeri din lume, avem cei mai jerpeliti blugi, pe care nu i-am mai dat jos de 2 ani de zile. Avem cel mai slinos par si cele mai murdare tricouri, nu ne-am mai spalat de ani de zile. si ca sa va aratam ca suntem rockeri adevarati, ne. continuă pe Hotnews

Cuplu BOMBA in Dallas, dupa 40 de ani! Doi dintre cei mai indragiti actori, surprinsi impreuna: E impreuna cu sotia celui mai mare rival (FOTO)

Unii dintre cei mai iubti actori de catre publicul roman formeaza un cuplu si in viata de zi cu zi. Sue Ellen si Bobby din Dallas au transformat frumoasa prietenie de pe platourile de filmare intr-o relatie .

Barcelona plateste cei mai multi bani pe salariile jucatorilor. Messi e campion!

FC Barcelona este clubul care plateste cei mai multi bani pentru salariile jucatorilor din intreg fotbalul mondial.

Unul dintre cei mai renumiti clarvazatori ai lumii, previziuni pentru anul 2019. imbracata in negru, o armata vine dinspre est, dar totul se produce foarte rapid

Unul dintre cei mai renumiti clarvazatori ai lumii, Alois Irlmaier, devenit celebru pentru ca in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial a prezis cu exactitate locurile care urmau a fi bombardate in Germania si.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: La stana

Un turist aflat in excursie prin Romania ajunge la o stana unde vede un cioban cu cainele langa el. - Auzi bade, e rau cainele? - Apoi ii rau! -Dar musca? - Musca. -Dar vad ca nu zice.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: La stana

Un turist aflat in excursie prin Romania ajunge la o stana unde vede un cioban cu cainele langa el. - Auzi bade, e rau cainele? - Apoi ii rau! -Dar musca? - Musca. -Dar vad ca nu zice.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: in brate

Ion si Maria in casa: -Ma Ioane , mi-e frig! -Pune o patura pe tine -Tot mi-e frig! _Si ce vrei , muiere! -Pai,tata,cand zicea mama ca-i este frig o lua in brate. -Si de unde sa-l i-au i-o pe tactu la ora.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Probleme

Bula, unde ti-e tema la matematica? S-a sinucis, doamna profesoara! Cum adica Bula, s-a sinucis? Pai stiti cate probleme avea saraca?! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Alba ca Zapada

I:Cum ii scoala Alba ca zapada pe cei sapte pitici? R:Seven up.

Alerta meteo!Vremea se va raci in urmatoarele zile. Unde sunt asteptate ninsori

Meteorologii anunta ca incepand de joi pana duminica vremea se raceste, iar temperaturile vor fi cu circa opt grade mai mici fata de cele normale. ANM sustine ca incepand de joi apar si.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Tico

Un tip suna la politie: - Mi s-a furat masina. Dimineata cand m-am trezit, nu mi-am mai gasit masina ci numai husa. - Ce masina era? - Un Tico! - Ati scuturat bine husa? .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )