Libnet.ro
UNICEF

16:30

Banicioiu: USL trebuie sa fie solidara cu Sorin Oprescu in problema cainilor maidanezi

Adevărul Adevărul,
Banicioiu: USL trebuie sa fie solidara cu Sorin Oprescu in problema cainilor maidanezi

Ministrul Tineretului si Sportului, Nicolae Banicioiu, vicepresedinte PSD, considera ca USL si PSD trebuie sa dea dovada de solidaritate cu Sorin Oprescu in problema cainilor maidanezi, precizand totodata ca, in cel mai scurt timp, ar trebui gasita o solutie prin care pericolul cainilor maidanezi sa fie inlaturat de pe strazi. continuă pe Adevărul

Banicioiu crede ca USL trebuie sa fie solidara cu Oprescu in problema cainilor comunitari

USL si PSD trebuie sa dea dovada de solidaritate cu Sorin Oprescu, mentioneaza, sambata, intr-un comunicat de presa vicepresedintele PSD Nicolae Banicioiu. Tragedia care a avut loc in Bucuresti ne face.

Nicolae Banicioiu(PSD): USL trebuie sa dea dovada de solidaritate cu Oprescu in problema ...

Vicepresedintele PSD Nicolae Banicioiu mentioneaza, intr-un comunicat de presa, ca trebuie gasita in cel mai scurt timp o solutie prin care sa se inlature pericolul cainilor maidanezi de pe strazi, precizand ca USL si PSD trebuie sa dea dovada de solidaritate cu Sorin Oprescu in aceasta problema. Tragedia care a avut loc in Bucuresti ne face sa intelegem ca o solutie trebuie gasita in cel mai scurt timp. USL si PSD trebuie sa dea dovada de solidaritate cu Sorin Oprescu, pentru a putea .

PDL cere DEMISIA lui Sorin Oprescu: De cinci ani nu rezolva aceasta problema

Presedintele PDL, Vasile Blaga, sustine ca este absolut imperios necesar ca primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, sa isi dea demisia, intrucat in cei cinci ani de mandat nu a rezolvat problema.

Bucurestenii cer demisia primarului Sorin Oprescu

Revoltati de ce s-a intamplat cu baiatul de patru ani si nemultumiti de reactia primarului USL, Sorin Oprescu, tot mai multi bucuresteni cer demisia edilului. Desi a incercat sa se ascunda in spatele.

Sorin Oprescu, despre problema maidanezilor: Nu poti sa faci ordine perfecta cu asemena legi ambigue

Primarul General Sorin Oprescu a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca tragedia petrecuta luni, cand un copil de 4 ani a fost ucis de caini, este consecinta legilor actuale, care sunt ambigue.

Sorin Oprescu risca 10 ani de inchisoare pentru moartea copilului sfasiat de maidanezi

Primarul USL al Capitalei, Sorin Oprescu risca zece ani de inchisoare, dupa moartea copilului sfasiat de cainii maidanezi intr-un parc al Capitalei. Potrivit unui articol din Codul Penal, incalcarea din culpa,.

Deputatii Mircea Dolha (PNL) si Cristian Rizea (PSD) cer demisia primarului Sorin Oprescu

Deputatul PNL Mircea Dolha a declarat vineri, pentru Agerpres, ca primarul Bucurestiului, Sorin Oprescu, ar trebui sa-si depuna demisia din functie, fara a mai sta pe ganduri, in urma accidentului recent cu copilul de patru ani sfasiat de cainii maidanezi in timp ce se afla in parc cu bunica sa. Si deputatul PSD Cristian Rizea i-a cerut vineri demisia de onoare primarului Sorin Oprescu si considera ca acesta ar trebui sa vina in Parlament si sa dea explicatii privind modul in care a gestionat bugetul alocat pentru problema cainilor comunitari.

Primarii Neculai Ontanu (UNPR), Marian Vanghelie (PSD) si Robert Negoita (PSD) lipsesc de la intalnirea cu Sorin Oprescu pentru rezolvarea situatiei maidanezilor

Primarul sectorului 2, Neculai Ontanu UNPR), lipseste de la intilnirea convocata joi de primarul general Sorin Oprescu cu toti primarii de sector pentru a gasi solutii pentru problema maidanezilor. In sectorul lui Ontanu s-a intimplat tragedia copilului ucis de maidanezi, iar edilul si-a declinat imediat orice raspundere. Si Marian Vanghelie PSD, primar sector 5) si Robert Negoita PSD, primar sector 3) lipsesc de la intilnire, fiind reprezentati de viceprimari. Oprescu s-a intalnit joi, de la ora 12,00, cu primarii de sectoare si cu prefectii din Bucuresti si Ilfov, pentru a stabili masurile imediate privind situatia cainilor comunitari. Articol in curs de actualizare.

Sfidarea cetatenilor: Primarii Neculai Ontanu (UNPR), Marian Vanghelie (PSD) si Robert Negoita (PSD) lipsesc de la intalnirea cu Sorin Oprescu pentru rezolvarea situatiei maidanezilor

Primarul sectorului 2, Neculai Ontanu UNPR), lipseste de la intilnirea convocata joi de primarul general Sorin Oprescu cu toti primarii de sector pentru a gasi solutii pentru problema maidanezilor. In sectorul lui Ontanu s-a intimplat tragedia copilului ucis de maidanezi, iar edilul si-a declinat imediat orice raspundere. Si Marian Vanghelie PSD, primar sector 5) si Robert Negoita PSD, primar sector 3) lipsesc de la intilnire, fiind reprezentati de viceprimari. Oprescu insusi a venit in tara la trei zile dupa tragedie. Articol in curs de actualizare.

VIDEO Sorin Oprescu anunta referendum local pentru eutanasiere si refuza demisia: De ce sa-mi dau demisia, sinteti convins ca-mi apartine vina?

Primarul general Sorin Oprescu a declarat miercuri ca in ultima saptamana din septembrie sau in prima saptamana din octombrie ar putea organiza un referendum privind eutanasierea cainilor maidanezi. Edilul a explicat ca prin acest referendum vrea sa puna presiune pe Parlament sa adopte o lege dupa cum vor cetatenii. Intrebat ce parere are despre solutia propusa de Traian Basescu, de modificare a legii printr-o Ordonanta de urgenta, edilul a declarat ca este adevarat ce a spus presedintele, dar va face cum doresc cetatenii. In legatura cu lipsa de reactie din ultimele 3 zile, Oprescu a declarat ca a fost plecat in strainatate cu o problema medicala. In plus, a declansat o ancheta si un audit la ASPA.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )