Libnet.ro
UNICEF

07:30

Nicolae Banicioiu(PSD): USL trebuie sa dea dovada de solidaritate cu Oprescu in problema ...

România Liberă România Liberă,
Nicolae Banicioiu(PSD): USL trebuie sa dea dovada de solidaritate cu Oprescu in problema ...

Vicepresedintele PSD Nicolae Banicioiu mentioneaza, intr-un comunicat de presa, ca trebuie gasita in cel mai scurt timp o solutie prin care sa se inlature pericolul cainilor maidanezi de pe strazi, precizand ca USL si PSD trebuie sa dea dovada de solidaritate cu Sorin Oprescu in aceasta problema. Tragedia care a avut loc in Bucuresti ne face sa intelegem ca o solutie trebuie gasita in cel mai scurt timp. USL si PSD trebuie sa dea dovada de solidaritate cu Sorin Oprescu, pentru a putea . continuă pe România Liberă

Banicioiu: USL si PSD trebuie sa dea dovada de solidaritate cu Sorin Oprescu. PDL a gresit nepermis

Vicepresedintele PSD Nicolae Banicioiu mentioneaza, intr-un comunicat de presa, ca trebuie gasita in cel mai scurt timp o solutie prin care sa se inlature pericolul cainilor maidanezi de pe strazi,.

Banicioiu crede ca USL trebuie sa fie solidara cu Oprescu in problema cainilor comunitari

USL si PSD trebuie sa dea dovada de solidaritate cu Sorin Oprescu, mentioneaza, sambata, intr-un comunicat de presa vicepresedintele PSD Nicolae Banicioiu. Tragedia care a avut loc in Bucuresti ne face.

Banicioiu: USL trebuie sa fie solidara cu Sorin Oprescu in problema cainilor maidanezi

Ministrul Tineretului si Sportului, Nicolae Banicioiu, vicepresedinte PSD, considera ca USL si PSD trebuie sa dea dovada de solidaritate cu Sorin Oprescu in problema cainilor maidanezi, precizand totodata ca, in cel mai scurt timp, ar trebui gasita o solutie prin care pericolul cainilor maidanezi sa fie inlaturat de pe strazi.

Nicolae Banicioiu si Gheorghe Popescu au participat la vernisajul Istorie la firul ierbii, dedicat meciurilor cu Ungaria

Ministrul Tineretului si Sportului, Nicolae Banicioiu, si fostul international Gheorghe Popescu au participat, joi, la vernisajul expozitiei Istorie la firul ierbii, care se desfasoara la Muzeul Sportului din Bucuresti, in sediul Comitetului Olimpic si Sportiv Roman.

Catalin Ivan, purtatorul de cuvant al PSD: USL si-a respectat promisiunea din campanie privind Rosia Montana

Dupa a patra zi consecutiva de manifestatii care cer stoparea proiectului minier de la Rosia Montana, purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, raspunde la RFI acuzatiilor conform carora USL nu si-ar fi indeplinit promisiunea din campania electorala. Ivan spune ca angajamentul de a respinge proiectul se referea la formula initiala a exploatarii, iar aceasta a fost renegociata intre timp.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )