Libnet.ro
UNICEF

05:45

Bannon, strategul-sef al lui Donald Trump, pleaca de la Casa Alba

Adevărul Adevărul,
Bannon, strategul-sef al lui Donald Trump, pleaca de la Casa Alba

Strategul-sef al lui Donald Trump Steve Bannon si-a parasit postul, scrie vineri presa americana, transmite BBC News. continuă pe Adevărul

Unul din oamenii de incredere ai lui Donald Trump paraseste Casa Alba

Consilierul strategic al presedintelui Donald Trump, Steve Bannon, paraseste Casa Alba vineri, a anuntat executivul american dupa mai multe saptamani de speculatii in legatura cu soarta.

UPDATE Donald Trump l-a demis pe Steve Bannon, controversatul strateg-sef de la Casa Alba

Presedintele american Donald Trump l-a concediat pe principalul sau consilier strategic Steve Bannon, a informat pentru Reuters o persoana familiara cu decizia. UPDATE: Casa Alba confirma plecarea lui Steve Bannon.

Presedintele Trump sugereaza ca Steve Bannon, consilierul sau, ar putea fi demis de la Casa Alba

Steve Bannon, controversatul consilier al presedintelui Donald Trump, ar putea fi demis din functia detinuta la Casa Alba, a sugerat liderul SUA intr-o conferinta de presa organizata la Trump Tower, din New York.

Trump spune despre Bannon ca este un om bun, nu un rasist, dar sugereaza ca ar putea parasi Casa Alba

Presedintele american Donald Trump a lasat sa se inteleaga marti, intr-o conferinta de presa organizata la Trump Tower, din New York, ca Steve Bannnon, consilierul sau strategic, ar putea parasi in curand Casa Alba, relateaza AFP, potrivit news. ro.

Steve Bannon, consilierul strategic al lui Donald Trump: Statele Unite sunt in razboi economic cu China. / Confruntarea cu Coreea de Nord, o diversiune

Statele Unite sunt in razboi economic cu China, a afirmat, intr-un interviu publicat miercuri, Steve Bannon, controversatul consilier strategic al lui Donald Trump. De asemenea, confruntarea cu Coreea de Nord, in ceea ce priveste programul nuclear al Phenianului, nu este decat o diversiune, a mai afirmat Bannnon, citat de AFP.

Declaratiile lui Trump privind violentele din Charlottesville starnesc demisii, in randul consilierilor sai. Liderul de la Casa Alba va desfiinta consiliile prezidentiale pentru afaceri

Presedintele american Donald Tump a anuntat, miercuri seara, ca va desfiinta consiliile prezidentiale pentru afaceri, dupa ce mai multi membri au demisionat, din cauza pozitiilor asumate de liderul de la Casa Alba fata de violentele rasiale din Charlottesville.

Anuntul facut de la Casa Alba. SUA si China sunt in razboi

Declaratii transante venite de la Casa Alba, facute de un consilier al presedintelui Donald Trump. SUA sunt in razboi economic cu China, iar confruntarea cu Coreea de Nord pe tema programului.

Hope Hicks, numita directoare interimara pentru comunicare, anunta Casa Alba

O veche consiliera in comunicare a presedintelui american Donald Trump, Hope Hicks, a fost numita directoare interimara pentru comunicare, a anuntat miercuri Casa Alba, o ultima decizie a sefului statului care cauta in continuare o persoana care sa ocupe acest post, relateaza Reuters.

DONALD TRUMP este revoltat de atacurile teroriste. ii sprijina pe cei afectati de actiunile ISIS

Presedintele american, Donald Trump este revoltat de atacurile teroriste din Spania si promite sprijinul SUA pentru Barcelona. Acesta sustine ca atacurile islamice trebuie oprite prin orice mijloace, potrivit.

Criza din Venezuela: Argentina critica amenintarea militara formulata de Donald Trump

Criza din Venezuela: Argentina critica amenintarea militara formulata de Donald Trump. Argentina i-a transmis marti vicepresedintelui american, Mike Pence, aflat in vizita in aceasta tara, ca respinge amenintarea militara formulata de Donald Trump pentru a rezolva criza din Venezuela, optiune care a provocat un val de indignare in America Latina, relateaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )