Libnet.ro
UNICEF

13:30

Unul din oamenii de incredere ai lui Donald Trump paraseste Casa Alba

Antena3 Antena3,
Unul din oamenii de incredere ai lui Donald Trump paraseste Casa Alba

Consilierul strategic al presedintelui Donald Trump, Steve Bannon, paraseste Casa Alba vineri, a anuntat executivul american dupa mai multe saptamani de speculatii in legatura cu soarta. continuă pe Antena3

DONALD TRUMP este revoltat de atacurile teroriste. ii sprijina pe cei afectati de actiunile ISIS

Presedintele american, Donald Trump este revoltat de atacurile teroriste din Spania si promite sprijinul SUA pentru Barcelona. Acesta sustine ca atacurile islamice trebuie oprite prin orice mijloace, potrivit.

Criza din Venezuela: Argentina critica amenintarea militara formulata de Donald Trump

Criza din Venezuela: Argentina critica amenintarea militara formulata de Donald Trump. Argentina i-a transmis marti vicepresedintelui american, Mike Pence, aflat in vizita in aceasta tara, ca respinge amenintarea militara formulata de Donald Trump pentru a rezolva criza din Venezuela, optiune care a provocat un val de indignare in America Latina, relateaza AFP.

UPDATE Donald Trump l-a demis pe Steve Bannon, controversatul strateg-sef de la Casa Alba

Presedintele american Donald Trump l-a concediat pe principalul sau consilier strategic Steve Bannon, a informat pentru Reuters o persoana familiara cu decizia. UPDATE: Casa Alba confirma plecarea lui Steve Bannon.

Bannon, strategul-sef al lui Donald Trump, pleaca de la Casa Alba

Strategul-sef al lui Donald Trump Steve Bannon si-a parasit postul, scrie vineri presa americana, transmite BBC News.

Ce suma ar putea pierde Twitter daca presedintele SUA, Donald Trump, nu ar mai posta

Reteaua de socializare Twitter ar putea pierde o capitalizare de piata de doua miliarde de dolari daca presedintele Donald Trump nu ar mai posta mesaje de pe contul sau, estimeaza James Cakmak.

Presedintele Donald Trump condamna atacul terorist din Barcelona

Presedintele Donald Trump, a declarat joi ca Statele Unite ale Americii sunt pregatite sa ajute autoritatile spaniole, in urma atacului terorist din Barcelona, potrivit Reuters.

FOTO. Donald Trump, de partea adeptilor suprematiei albilor, in controversa inlaturarii statuilor: Cine sunt urmatorii, Washington, Jefferson? Ce stupid!

Presedintele american Donald Trump s-a declarat intristat sa vada ca istoria Statelor Unite este distrusa de inlaturarea frumoaselor statui si monumente americane, facand referinta la un refren folosit de grupurile suporterilor suprematiei albilor, care se opun unei astfel de initiative.

Petre M. Iancu, despre criticile constante aduse presedintelui Donald Trump: Uciderea lui in efigie serveste defularii altor suparari. Caci oare ce nu scandalizeaza in lumea contemporana? |OPINIE DW

Jurnalistul Petre M. Iancu observa, intr-un comentariu publicat pe site-ul Deutsche Welle, ca presedintele american Donald Trump isi atrage critici si cand nu ii condamna suficient de repede pe extremisti si ca, atunci cand o face, nu este destul de categoric.

Donald Trump se va intalni cu echipa sa de securitate nationala pentru a discuta despre situatia din Afganistan

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, se va intalni vineri cu echipa sa de securitate nationala la Camp David, in contextul in care administratia de la Washington urmeaza sa ia o decizie cu privire la nivelul trupelor americane in Afganistan.

Steve Bannon, consilierul strategic al lui Donald Trump: Statele Unite sunt in razboi economic cu China. / Confruntarea cu Coreea de Nord, o diversiune

Statele Unite sunt in razboi economic cu China, a afirmat, intr-un interviu publicat miercuri, Steve Bannon, controversatul consilier strategic al lui Donald Trump. De asemenea, confruntarea cu Coreea de Nord, in ceea ce priveste programul nuclear al Phenianului, nu este decat o diversiune, a mai afirmat Bannnon, citat de AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )