Libnet.ro
UNICEF

11:00

Steve Bannon, consilierul strategic al lui Donald Trump: Statele Unite sunt in razboi economic cu China. / Confruntarea cu Coreea de Nord, o diversiune

Hotnews Hotnews,
 Steve Bannon, consilierul strategic al lui Donald Trump: Statele Unite sunt in razboi economic cu China. / Confruntarea cu Coreea de Nord, o diversiune

Statele Unite sunt in razboi economic cu China, a afirmat, intr-un interviu publicat miercuri, Steve Bannon, controversatul consilier strategic al lui Donald Trump. De asemenea, confruntarea cu Coreea de Nord, in ceea ce priveste programul nuclear al Phenianului, nu este decat o diversiune, a mai afirmat Bannnon, citat de AFP. continuă pe Hotnews

Interviu controversat cu Steve Bannon. Consilierul pe probleme strategice al lui Trump il contrazice pe presedintele american: Ideea programului nuclear nord-coreean nu e decat o diversiune. Extrema dreapta este o adunatura de clovni

Steve Bannon, controversatul consilier pe probleme strategice al presedintelui Donald Trump, sustine ca ideea pericolului reprezentat de programul nuclear al guvernului nord-coreean, care ar impune o confruntare militara intre Washington si Phenian, nu este decat o diversiune.

Presedintele Trump sugereaza ca Steve Bannon, consilierul sau, ar putea fi demis de la Casa Alba

Steve Bannon, controversatul consilier al presedintelui Donald Trump, ar putea fi demis din functia detinuta la Casa Alba, a sugerat liderul SUA intr-o conferinta de presa organizata la Trump Tower, din New York.

Steve Bannon, controversatul consilier al presedintelui Trump: Ideea programului nuclear nord-coreean nu e decat o diversiune

Steva Bannon, controversatul consilier pe probleme strategice al presedintelui Donald Trump, sustine ca ideea pericolului reprezentat de programul nuclear al guvernului nord-coreean, care ar impune o confruntare militara intre Washington si Phenian, nu este decat o diversiune.

Steve Bannon: Statele Unite sunt in razboi economic cu China

Statele Unite sunt in razboi economic cu China, iar confruntarea cu Coreea de Nord pe tema programului nuclear nu este decat o diversiune. Aceste afirmatii au fost facute de Steve Bannon, controversatul consilier strategic al presedintelui american, Donald Trump, intr-un interviu publicat miercuri de American Prospect, un site de informatii ce are o orientare de stanga.

Donald Trump, incoltit in scandalul extremistilor

Ultima interventie a lui Donald Trump pe tema violentelor rasiste de la Charlottesville este digerata greu in Statele Unite, presedintele american fiind acuzat ca sustine suprematia albilor.

Presedintele Donald Trump condamna atacul terorist din Barcelona

Presedintele Donald Trump, a declarat joi ca Statele Unite ale Americii sunt pregatite sa ajute autoritatile spaniole, in urma atacului terorist din Barcelona, potrivit Reuters.

Donald Trump se va intalni cu echipa sa de securitate nationala pentru a discuta despre situatia din Afganistan

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, se va intalni vineri cu echipa sa de securitate nationala la Camp David, in contextul in care administratia de la Washington urmeaza sa ia o decizie cu privire la nivelul trupelor americane in Afganistan.

Donald Trump saluta decizia inteleapta a lui Kim Jong-un privind insula Guam

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a salutat miercuri decizia inteleapta si bine gandita a liderului nord-coreean Kim Jong-un, care a anuntat ca-si amana planul de a lansa un atac asupra insulei americane Guam din vestul Pacificului, un avanpost militar al americanilor.

Donald Trump insista furios ca ambele parti sunt de vina pentru violentele din Charlottesville, Virginia

Presedintele Donald Trump a insistat, in cadrul unei conferinte de presa tensionata, ca atat gruparile de extrema dreapta cat si cele de stanga se fac vinovate pentru violentele ce au urmat marsului organizat de grupari extremist-rasiale, militante pentru suprematiei albe in localitatea Charlottesville, Virginia.

Beijingul ameninta SUA cu represalii, dupa investigatia ordonata de Donald Trump

Beijingul a avertizat, marti, Statele Unite cu eventuale represalii, dupa ce Washingtonul a anuntat o ancheta vizand China in dosarul proprietatii intelectuale - un nou atac al lui Donald Trump.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,282 seconds )