Libnet.ro
UNICEF

13:15

Barack Obama a ajuns la spital din cauza unor dureri in gat

B1 B1,
Barack Obama a ajuns la spital din cauza unor dureri in gat

Presedintele american Barack Obama a ajuns la spital. Cel mai puternic om al lumii a fost supus unor analize din cauza unor dureri in gat. Starea presedintelui american nu este grava, insa, la indemnul medicului p. continuă pe B1

Barack Obama a ajuns la SPITAL. Nu e o urgenta

Presedintele american Barack Obama a mers sambata la spital pentru a fi supus unor analize din cauza unor dureri in gat, care nu prezentau insa caracter urgent, a anuntat purtatorul de cuvant al Casei Albe,.

Barack Obama, la spital pentru a fi supus unor analize din cauza unor dureri in gat

Cel mai puternic sef de stat din lume, presedintele american Barack Obama, a mers sambata la spital pentru a fi supus unui control medical amanuntit, dupa ce acesta a acuzat dureri in gat, a anuntat purtatorul de cuvant al Casei Albe, potrivit Mediafax.

Printul William si Ducesa Kate, in turneu in SUA: strang bani pentru fundatie si se intalnesc cu Barack Obama

Printul William si sotia sa, Kate, viziteaza SUA in cadrul unui turneu de doua zile. Multimi adunate, ocazii pentru fotografii impresionante si intalnirea cu presedintele Barack Obama, toate fac parte din programul celor doi. Mai tarziu, Ducele si Ducesa de Cambridge vor vizita New Yorkul si vor participa la o cina in cadrul careia se vor strange fonduri pentru organizatiile caritabile pe care le sustin.

Reforma lui Barack Obama privind imigratia, contestata in instanta de 17 state americane

Reforma lui Barack Obama privind imigratia, contestata in instanta de 17 state americane. Liderul este statul Texas, care contesta planul vizand regularizarea provizorie a situatiei unui numar de aproximativ cinci milioane de imigranti.

Pozitia RADICALA a lui Barack Obama fata de Vladimir Putin: Asa ceva NU se va intampla

Presedintele american, Barack Obama, a afirmat miercuri ca nu crede intr-o schimbare brusca a pozitiei omologului sau rus, Vladimir Putin, in legatura cu situatia din Ucraina, subliniind ca dificultatile.

Cinci localitati fara energie electrica din cauza viscolului, in judetul Buzau

Cinci localitati din judetul Buzau sunt nealimentate cu energie electrica din cauza viscolului din ultimele ore, care a generat avarii in reteaua de electricitate, informeaza Mediafax. 740 de abonati sunt.

Vaslui: Ambulanta care trebuia sa ajunga la un pacient aflat in stare grava, implicata intr-un accident din cauza poleiului

O ambulanta care se indrepta spre locuinta unui pacient aflat in stare grava, din localitatea vasluiana Puscasi, a fost implicata intr-un accident din cauza ghetii de pe sosea. Astfel, a fost nevoie ca.

Oprescu: Lucrarile la statia de epurare de la Glina, intarziate cu cel putin sase luni din cauza licitatiei

Statia de epurare de la Glina va fi gata in decembrie 2015, cu cel putin sase luni mai tarziu decat era planificat initial. Primarul Sorin Oprescu a criticat legislatia, care permite intarzierea unor proiecte.

Gestul socant la care a recurs un politist din cauza STRESULUI. Si-a explicat fapta printr-un bilet de ADIO

Un politist din Teleorman si-a pus capat zilelor chiar in timpul serviciului cu arma din dotare. Barbatul, de 52 de ani, a lasat in urma un bilet de adio prin care a explicat gestul pe care l-a facut. isi cere.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3397 seconds )