Libnet.ro
UNICEF

01:05

Oprescu: Lucrarile la statia de epurare de la Glina, intarziate cu cel putin sase luni din cauza licitatiei

Antena3 Antena3,
Oprescu: Lucrarile la statia de epurare de la Glina, intarziate cu cel putin sase luni din cauza licitatiei

Statia de epurare de la Glina va fi gata in decembrie 2015, cu cel putin sase luni mai tarziu decat era planificat initial. Primarul Sorin Oprescu a criticat legislatia, care permite intarzierea unor proiecte. continuă pe Antena3

Irak: Cel putin 15 morti intr-un atentat comis in orasul Kirkuk

Cel putin 15 persoane au fost ucise, joi, intr-un atac cu masina-capcana comis intr-un cartier kurd din orasul irakian Kirkuk, informeaza AFP. Atentatul a avut loc pe o strada foarte aglomerata, unde sunt.

Cel putin 15 morti intr-un atentat comis in orasul irakian Kirkuk

Cel putin 15 persoane au fost ucise, joi, intr-un atac cu masina-capcana comis intr-un cartier kurd din orasul irakian Kirkuk, anunta surse locale, citate de AFP. Atentatul a avut loc pe o.

Cel putin sapte morti si zeci de raniti in doua atentate comise la Bagdad

Cel putin sapte persoane au fost ucise, iar 20 au fost ranite, joi, in doua atentate cu masina-capcana comise intr-un cartier siit din Bagdad, relateaza AFP. Exploziile s-au produs la ora 18. 30, ora.

Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului: Cel putin 200.000 de oameni au murit in cei patru ani de conflict din Siria

Cel putin 200. 000 de oameni si-au pierdut viata in cei aproximativ patru ani ai conflictului din Siria, anunta Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), potrivit AFP. incepand din martie 2011, am.

Sorin Oprescu anunta ca lucrarile pentru finalizarea statiei Glina intarzie sase-sapte luni din cauza licitatiei

Lucrarile din cadrul proiectului European de finalizare a statiei de epurare Glina sunt intarziate sase-sapte luni din cauza unei licitatii care este in desfasurare de aproape doi ani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2163 seconds )