Libnet.ro
UNICEF

23:45

Barack Obama pune la indoiala eficienta unor noi sanctiuni unilaterale, impuse Rusiei

Antena3 Antena3,
Barack Obama pune la indoiala eficienta unor noi sanctiuni unilaterale, impuse Rusiei

Presedintele SUA, Barack Obama, nu considera prea chibzuita ideea unor noi sanctiuni impuse Rusiei, daca acestea vor produce divergente intre Statele Unite si Europa. Notiunea conform careia putem continua cu. continuă pe Antena3

Nadia Comaneci la Casa Alba! A dat mana cu Barack Obama!

Nadia Comaneci a ajuns in urma cu ceva vreme la Casa Alba, ocazie cu care s-a intalnit cu Barack Obama, Presedintele Statelor Unite. A imortalizat momentul si a postat recent fotografia pe pagina ei de Facebook.

Nadia Comaneci publica o imagine in care este primita de Barack Obama, la Casa Alba

Fosta gimnasta Nadia Comaneci a fost primita, la Casa Alba, de presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama. Romanca a vizitat Casa Alba in cadrul unui eveniment de promovare a gimnasticii.

Nadia Comaneci, intalnire cu Barack Obama la Casa Alba

Fosta gimnasta Nadia Comaneci a postat luni pe pagina sa de Facebook o fotografie in care apare dand mana cu presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama. Potrivit Digi24, fotografia a fost facuta in luna august.

Al-Qaida il acuza pe Barack Obama ca este responsabil de moartea celor doi ostatici in Yemen

Al-Qaida in Peninsula Araba AQPA) a afirmat ca presedintele american Barack Obama poarta intreaga responsabilitate pentru moartea a doi ostatici, un american si un sud-african, intr-o operatiune militara .

Barack Obama, in rol de umorist la talk show-ul The Colbert Report (VIDEO)

Presedintele american Barack Obama a fost invitat la celebrul talk-show satiric al umoristului Stephen Colbert, unde s-a pus in pielea celebrului prezentator, inainte de a raspunde la intrebarile sale delicate.

Nadia Comaneci a dat mana cu Barack Obama

Nadia Comaneci a dat mana cu presedintele SUA, Barack Obama, la Casa Alba.

POZA saptamanii: Nadia Comaneci si Barack Obama au dat mana la Casa Alba

Fosta gimnasta Nadia Comaneci s-a intalnit, luni, la Casa Alba, cu presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, si a postat o fotografie de la eveniment pe Facebook, in care apare si sotul ei.

O romanca la Casa Alba. Nadia Comaneci, in prezenta presedintelui Barack Obama

Fosta gimnasta Nadia Comaneci s-a intalnit, luni, la Casa Alba, cu presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, si a postat o fotografie de la eveniment pe pagina sa de Facebook. Mare onoare sa fiu la .

Nadia Comaneci s-a intalnit cu Barack Obama la Casa Alba

Fosta gimnasta Nadia Comaneci s-a intalnit, luni, la Casa Alba, cu presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, si a postat o fotografie de la eveniment pe pagina sa de Facebook.

Ucraina cere noi SANCTIUNI impotriva Rusiei

Administratia prooccidentala de la Kiev a cerut, vineri, Uniunii Europene sa analizeze posibilitatea impunerii de noi sanctiuni Rusiei pentru implicarea in conflictul separatist din estul Ucrainei, relateaza AFP,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )