Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ucraina cere noi SANCTIUNI impotriva Rusiei

Antena3 Antena3,
Ucraina cere noi SANCTIUNI impotriva Rusiei

Administratia prooccidentala de la Kiev a cerut, vineri, Uniunii Europene sa analizeze posibilitatea impunerii de noi sanctiuni Rusiei pentru implicarea in conflictul separatist din estul Ucrainei, relateaza AFP,. continuă pe Antena3

Ucraina cere UE noi sanctiuni pentru Rusia

Ucraina a cerut, vineri, Uniunii Europene, sa nu renunte la posibilitatea de a impune noi sanctiuni Rusiei, pentru implicarea in conflictul din estul tarii, relateaza AFP, conform Mediafax.

Ucraina indeamna Uniunea Europeana sa adopte noi sanctiuni impotriva Rusiei

Administratia de la Kiev a cerut, vineri, Uniunii Europene sa analizeze posibilitatea impunerii de noi sanctiuni Rusiei pentru implicarea in conflictul separatist din estul Ucrainei, relateaza Agence France Presse AFP).

Barack Obama pune la indoiala eficienta unor noi sanctiuni unilaterale, impuse Rusiei

Presedintele SUA, Barack Obama, nu considera prea chibzuita ideea unor noi sanctiuni impuse Rusiei, daca acestea vor produce divergente intre Statele Unite si Europa. Notiunea conform careia putem continua cu.

UE pregateste noi sanctiuni dure impotriva autoritatilor din Crimeea

Autoritatile Uniunii Europene pregatesc noi sanctiuni aditionale indreptate impotriva economiei din Crimeea, au declarat oficiali de Bruxelles, citati de Reuters. Potrivit acestora, UE intentioneaza sa.

SUA nu vor sanctiuni impotriva Israelului pentru colonizarile facute

SUA au anuntat ca nu vor impune sanctiuni impotriva Israelului pentru colonizarile facute, dupa ce un articol aparut in presa israeliana a starnit furia unor alesi americani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )