Libnet.ro
UNICEF

11:46

Nadia Comaneci publica o imagine in care este primita de Barack Obama, la Casa Alba

România Liberă România Liberă,
Nadia Comaneci publica o imagine in care este primita de Barack Obama, la Casa Alba

Fosta gimnasta Nadia Comaneci a fost primita, la Casa Alba, de presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama. Romanca a vizitat Casa Alba in cadrul unui eveniment de promovare a gimnasticii. continuă pe România Liberă

Nadia Comaneci la Casa Alba! A dat mana cu Barack Obama!

Nadia Comaneci a ajuns in urma cu ceva vreme la Casa Alba, ocazie cu care s-a intalnit cu Barack Obama, Presedintele Statelor Unite. A imortalizat momentul si a postat recent fotografia pe pagina ei de Facebook.

POZA saptamanii: Nadia Comaneci si Barack Obama au dat mana la Casa Alba

Fosta gimnasta Nadia Comaneci s-a intalnit, luni, la Casa Alba, cu presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, si a postat o fotografie de la eveniment pe Facebook, in care apare si sotul ei.

Nadia Comaneci, intalnire cu Barack Obama la Casa Alba

Fosta gimnasta Nadia Comaneci a postat luni pe pagina sa de Facebook o fotografie in care apare dand mana cu presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama. Potrivit Digi24, fotografia a fost facuta in luna august.

Nadia Comaneci a dat mana cu Barack Obama

Nadia Comaneci a dat mana cu presedintele SUA, Barack Obama, la Casa Alba.

O romanca la Casa Alba. Nadia Comaneci, in prezenta presedintelui Barack Obama

Fosta gimnasta Nadia Comaneci s-a intalnit, luni, la Casa Alba, cu presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, si a postat o fotografie de la eveniment pe pagina sa de Facebook. Mare onoare sa fiu la .

Nadia Comaneci s-a intalnit cu Barack Obama la Casa Alba

Fosta gimnasta Nadia Comaneci s-a intalnit, luni, la Casa Alba, cu presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, si a postat o fotografie de la eveniment pe pagina sa de Facebook.

Nadia Comaneci s-a intalnit cu Obama la Casa Alba

Fosta gimnasta Nadia Comaneci s-a intalnit, luni, la Casa Alba, cu presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, si a postat o fotografie de la eveniment pe pagina sa de Facebook, relateaza Mediafax.

Economiseste pentru casa ta: Care este varsta optima pentru incheierea unui contract de economisire-creditare (VIDEO)

Pentru incheierea unui contract de economisire-creditare nu exista o limita de varsta. Astlfe, bunicii pot semna pentru nepoti, poate fi facut de tineri proaspat casatoriti care doresc sa isi inceapa noua.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )