Libnet.ro
UNICEF

23:15

Barajul Romania Grecia, prin ochii lui Pantelis Kapetanos. Atacantul Stelei a vorbit cu presa elena despre play-off

Adevărul Adevărul,
Barajul Romania Grecia, prin ochii lui Pantelis Kapetanos. Atacantul Stelei a vorbit cu presa elena despre play-off

Fost jucator in Grecia, la AEK, si prezent cu lotul elenilor la CM 2010, Pantelis Kapetanos cunoaste bine fotbalului din cele doua tari care se vor lupta pe 15 si 19 noiembrie pentru un loc la CM. Atacantul Stelei a vorbit in presa greaca despre sansele celor doua tarii in play-off-ul care a intrta pe ultima linia dreapta. continuă pe Adevărul

FRF a scos la vanzare ultimele 2.300 de bilete disponibile pentru partida Romania-Grecia. Tichetele pot fi cumparate doar online

Federatia Romaniei de Fotbal a scos la vanzare, marti, cu incepere de la ora 17:00, ultimele bilete pentru partida retur din play-off-ul Cupei Mondiale,Romania - Grecia. La meciul care se va disputa marti,.

Ultimele bilete la Romania-Grecia puse la vanzare

Federatia Romana de Fotbal scoate la vanzare azi ultimele 2. 363 de bilete la partida Romania - Grecia din 19 noiembrie. Acestea vor putea fi achizitionate exclusiv online.

Romania - Grecia: Marti se pun in vanzare ultimele 2.363 de bilete

Ultimele 2. 363 de bilete de intrare la meciul Romania - Grecia baraj de calificare la Campionatul Mondial de fotbal din 2014) vor fi scoase la vanzare marti, 12 noiembrie, de la ora 17:00, exclusiv on-line, informeaza frf. ro.

Piturca a anuntat lotul final pentru barajul cu Grecia. Programul complet al echipei nationale pentru asaltul final

FRF a anuntat vineri numele tuturor jucatorilor chemati la echipa nationala pentru dubla mansa Romania - Grecia 15 si 19 noiembrie, orele 21:45 si respectiv 21:00). Piturca a fost consecvent pana la capat si nu l-a chemat pe Adrian Mutu. De asemenea, a fost anuntat si programul din jurul meciurilor, conferinte de presa, antrenamente si deplasari.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2135 seconds )