Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un barbat a cazut in Dambovita in zona Splaiului Unirii din Bucuresti, fiind scos de trecatori in stare de inconstienta

Hotnews Hotnews,
 Un barbat a cazut in Dambovita in zona Splaiului Unirii din Bucuresti, fiind scos de trecatori in stare de inconstienta

Un barbat in varsta de 60 de ani a cazut, marti dupa-amiaza, in raul Dambovita, fiind scos din apa de trecatori, in stare de inconstienta, scrie News. ro, citand Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti - Ilfov. El a fost resucitat de catre echipele de salvare care au ajuns la fata locului si transportat la Spitalul de Urgenta Bagdasar-Arseni. continuă pe Hotnews

Un barbat cazut in Dambovita a fost observat si resuscitat de trecatori

Un barbat a cazut marti in raul Dambovita si a fost observat de cativa trecatori, care l-au scos din apa si l-au resuscitat. Victima este inconstienta momentan, a anuntat ISU.

VIDEO Ancheta la spitalul Tulcea dupa o filmare cu un barbat cazut pe podea la urgenta si cu o infirmiera ce spala cu mopul pe langa el / Manager: Barbatul are sute de prezentari la UPU, este cunoscut ca un consumator de droguri si alcool

Conducerea Spitalului Judetean Tulcea a declansat o ancheta dupa ce pe o retea de socializare a aparut un filmulet care arata un barbat cazut in Unitatea de Primiri Urgente UPU), iar o infirmiera sterge podeaua cu mopul pe langa el, ignorandu-l. Managerul unitatii medicale spune ca pacientul respectiv are numeroase prezentari la UPU in ultimii ani, acesta fiind cunoscut ca un consumator de droguri, de etanol.

Grav accident de circulatie pe Bulevardul Iuliu Maniu din Bucuresti. Doi copii au ajuns la spital

Un grav accident de circulatie grav a avut loc sambata pe Bulevardul Iuliu Maniu, la iesirea din Bucuresti spre Autostrada A1 Bucuresti - Pitesti .

Detalii infioratoare. Ce a facut un tanar la metroul din Bucuresti cu cateva minute inainte de a se sinucide

Un tanar de 25 de ani, care a decis sa isi puna capat zilelor si a pornit de la statia Unirii spre Romana, pe liniile metroului. Inevitabil, un metrou l-a lovit in plin. Mecanicul nu a.

Circulatie restrictionata pe o singura banda in Pasajul Unirii din centrul Capitalei

Circulatia pe banda 1 in Pasajul Unirii este restrictionata din cauza unor lucrari facute de Apa Nova, pe sensul de mers dinspre Piata Universitatii catre bulevardul Marasesti .

Un mall din Bucuresti, in faza falimentului inainte sa fie deschis

Proiectul centrului comercial Victoria City, pregatit de mai multi ani spre a fi construit in Capitala pe terenul fostei fabrici Textila Dacia din Bucurestii Noi, dar intarziat fara explicatii,.

Reteaua de fibra optica NetCity din Bucuresti: Furnizorii de internet cer arbitrului telecom sa stabileasca responsabili si sanctiuni pentru un acces nediscriminatoriu la retea

Furnizorii mici si mijlocii de internet au cerut in aceasta luna Arbitrului telecom ANCOM) sa emita, potrivit obligatiilor legale, decizia privind responsabilii si sanctiunile in cazul neimplementarii modificarilor contractuale a conditiilor de acces a furnizorilor de internet la reteaua NetCity. In luna mai 2013, arbitrul telecom a emis un aviz conform cu privire la NetCity, in care atentiona asupra neregulilor contractuale de acces la reteua NetCity si cerea modificarea acestora, aviz contestat ulterior in instanta de NetCity si de Primaria Bucuresti. Anul trecut, si Concurenta a deschis o investigatie impotriva NetCity Telecom privind un posibil abuz de pozitie dominanta.

Proprietarul unui lant mare de restaurante din Bucuresti aduce nepalezi sa lucreze in Romania. Ce salariu vor avea

Antreprenorul Dragos Petrescu, unul din cei mai puternici oameni din industria restaurantelor, care controleaza grupul City Grill, spune ca gasirea fortei de munca ramane cea mai mare provocare, in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )