Libnet.ro
UNICEF

22:30

Barbat din Baia Mare, umilit de prietenii lui. A fost filmat si pus pe internet. Ce ii faceau cei care il batjocoreau

Playtech Playtech,
Barbat din Baia Mare, umilit de prietenii lui. A fost filmat si pus pe internet. Ce ii faceau cei care il batjocoreau

Un barbat din Baia Mare a fost umilit chiar de cei pe care ii numea prieteni. Agresorii l-au filmat si au pus imaginile video socante pe internet. Filmuletul a determinat in cele din urma deschiderea unei anchete. Cum s-a petrecut totul si ce i-au cerut prietenii barbatului din Baia Mare sa faca? Un barbat din . continuă pe Playtech

Un barbat din Satu Mare a fost prins cu 100 de pastile de ecstasy. Intentiona sa le vanda contra sumei de 4000 de lei

Un barbat a fost retinut de procurorii DIICOT, dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce incerca sa vanda, in Satu Mare, 100 de pastile de ecstasy. Vineri, procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Satu.

Handbal feminin: SCM Gloria Buzau, victorie cu Minaur Baia Mare

SCM Gloria Buzau a invins-o pe CS Minaur Baia Mare cu scorul de 29-23, sambata, pe teren propriu, in.

Mezei: Mai multi PSD-isti au calatorit la Baia Mare cu o cursa speciala charter a Tarom

Mai multi membri ai Partidului Social Democrat au calatorit la Baia Mare cu o cursa speciala charter Tarom, pentru a participa la nunta presedintelui CJ Maramures, Gabriel Zetea, care a avut loc sambata trecuta, a declarat vineri, Madalina Mezei intr-o emisiune la Digi24.

Secretele celui mai batran barbat din lume, dezvaluite: ce mananci si bei sa ajungi la o varsta

Ziua Internationala a Alimentatiei a fost celebrata pe 16 octombrie. Cu aceasta ocazie, am aflat niste statistici interesante, inclusiv detalii legate de cel mai batran om din lume. La ora actuala, cel mai longeviv barbat din lume are 114 ani. S-a nascut pe 15 octombrie 1905, iar numele sau este Gustav Gernetg. Printre secretele varstei .

Elev din clasele primare, umilit de invatator chiar de ziua lui. Mama copilului e disperata: A sters cu el pe jos

Inca un caz socant in scolile din Romania. Un elev dinclasele primare, din Bucuresti, a fost umilit de invatator chiar de ziua lui. Dascalul s-a legat inclusiv de greutatea.

Padurarul ucis in Maramures a fost inmormantat la poalele codrului pe care l-a aparat cu pretul vietii. Ceva trebuie sa se intample in tara asta. Urgent!

Liviu Pop, padurarul ucis cu sange rece in judetul Maramures, a fost condus pe ultimul drum in dupa-amiaza zilei de sambata, 19 octombrie. Tatal a trei fetite, acesta a fost ingropat intr-un cimitir de la poalele padurii, locul pe care l-a pazit cu pretul vietii sale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )