Libnet.ro
UNICEF

11:00

Padurarul ucis in Maramures a fost inmormantat la poalele codrului pe care l-a aparat cu pretul vietii. Ceva trebuie sa se intample in tara asta. Urgent!

Adevărul Adevărul,
Padurarul ucis in Maramures a fost inmormantat la poalele codrului pe care l-a aparat cu pretul vietii. Ceva trebuie sa se intample in tara asta. Urgent!

Liviu Pop, padurarul ucis cu sange rece in judetul Maramures, a fost condus pe ultimul drum in dupa-amiaza zilei de sambata, 19 octombrie. Tatal a trei fetite, acesta a fost ingropat intr-un cimitir de la poalele padurii, locul pe care l-a pazit cu pretul vietii sale. continuă pe Adevărul

Cine sunt cei trei barbati prinsi la furat de padurarul macelarit in Maramures: Nimeni nu spune ca unul dintre ei este nepotul prim-procuroarei din Tg. Lapus

Detalii halucinante ies la iveala din ancheta demarata in cazul lui Liviu Pop, padurarul ucis de hotii de lemne in Maramures. Cei trei suspecti, ultimii oameni cu care acesta s-a intalnit, au fost audiati de anchetatori, dar nu au fost pusi sub acuzare.

Cine era padurarul din Maramures care a fost executat in stil mafiot. Reactia Romsilva

Liviu Pop, padurar in cadrul Directiei Silvice Maramures, a fost ucis miercuri seara intr-o padure administrata de Ocolul Silvic Strambu Baiut, in timp ce incerca sa impiedice taierea ilegala de arbori,.

Cum a fost executat cu propria arma padurarul din Maramures. Directorul Romsilva, detalii exclusive din ancheta

Antena 3 a obtinut informatii in exclusivitate in cazul padurarului executat in stil mafiot, intr-o padure din Maramures. Directorul Romsilva afirma ca barbatul ar fi fost sunat de doi localnici, care i-ar fi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )