Libnet.ro
UNICEF

12:00

Un barbat din Satu Mare a fost prins cu 100 de pastile de ecstasy. Intentiona sa le vanda contra sumei de 4000 de lei

Antena3 Antena3,
Un barbat din Satu Mare a fost prins cu 100 de pastile de ecstasy. Intentiona sa le vanda contra sumei de 4000 de lei

Un barbat a fost retinut de procurorii DIICOT, dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce incerca sa vanda, in Satu Mare, 100 de pastile de ecstasy. Vineri, procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Satu. continuă pe Antena3

Flagrant la Satu Mare. Un barbat incerca sa vanda 100 de pastile de ecstasy

Un barbat a fost retinut de procurorii DIICOT, dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce incerca s.

Caz halucinant in Satu Mare. Un barbat disparut acum un an de zile a fost gasit mort intr-o fantana. Modul cum a fost gasit cadavrul, a ingrozit pe toata lumea

Un barbat care adisparut in urma cu un an afost gasit mort si legat cu lanturi pe fundul unei fantani abandonate din localitatea Camarzana, Satu Mare. Trupul neinsufletit al barbatului a.

Un tanar din Arges a fost prins drogat la volan. Abia isi luase permisul

Un tanar in varsta de 19 ani, din Curtea de Arges s-a urcat la volan sub influenta unor substantecu efect psihoactiv. Politistii argeseni l-au prins ruland pe DN 7C, intr-o comuna de langa Pitesti.

Secretele celui mai batran barbat din lume, dezvaluite: ce mananci si bei sa ajungi la o varsta

Ziua Internationala a Alimentatiei a fost celebrata pe 16 octombrie. Cu aceasta ocazie, am aflat niste statistici interesante, inclusiv detalii legate de cel mai batran om din lume. La ora actuala, cel mai longeviv barbat din lume are 114 ani. S-a nascut pe 15 octombrie 1905, iar numele sau este Gustav Gernetg. Printre secretele varstei .

Ziua Internationala a Alimentatiei. Cel mai longeviv barbat din lume: Toata viata am mancat bine, niciodata diete, nu am atins tigara si am baut alcool numai la sarbatori

Toata viata mea am trait frumos, am mancat bine, dar niciodata diete, mereu unt, niciodata margarina, nu am atins tigara si am baut alcool numai la sarbatori, povesteste Gustav Gernetg, in varsta de 114 ani, cel mai longeviv barbat din lume in acest moment nascut pe 15 octombrie 1905). Romania, alaturi de statele europene, dar si de tari de pe alte continente, a sarbatorit, pe 16 octombrie, Ziua Internationala a Alimentatiei.

Frankfurt din Vacanta Mare a ajuns de nerecunoscut. Cum arata actorul la 46 de ani. Are o barba foarte mare

Cu siguranta vi-l amintiti pe cel care ii dadea viata personajului Frankfurt, din show-ul Vacanta Mare. in urma cu aproape doua decenii, emisiunea de divertisment ii tinea pe telespectatori lipiti de micile ecrane, fiind difuzata pentru prima data la Pro TV. Frankfurt din Vacanta Mare a ajuns de nerecunoscut Asa a devenit cunoscut si Iulian .

Barbat mort gasit legat cu lanturi intr-o fantana abandonata. Ipotezele anchetatorilor

Ancheta de amploare in localitatea Camarzana, judetul Satu Mare, dupa ce politistii au gasit trupul neinsufletit al unui barbat intr-o fantana. Potrivit datelor din ancheta, barbatul era legat cu lanturi, iar corpul acestuia a fost coborat in put cu ajutorul a doua galeti pline cu nisip.

Trei cetateni din Sri Lanka, prinsi de politistii de frontiera cand incercau sa treaca ilegal in Ungaria

Doi barbati si o femeie din Sri Lanka au incercat sa treaca ilegal granita pentru a ajunge in Ungaria. Drumul lor a fost insa oprit de catre politistii de frontiera din Berveni, judetul Satu Mare.

Directorul Spitalului Judetean Tulcea, arestat preventiv dupa ce a fost prins luand mita 300 de lei

Tribunalul Tulcea a decis, miercuri, arestarea preventiva pentru 30 de zile a medicului ginecolog Deniz-Taniure Dumitrache, director medical al Spitalului Judetean de Urgenta SJU) din Tulcea, care a fost prinsa marti in timp ce lua 300 de lei mita de la sotul unei paciente, transmite Agerpres. Directia Generala Anticoruptie s-ar fi autosesizat in urma unor informatii publicate pe Facebook.

Cel mai batran barbat din lume cu sindromul Down, aniversat: cati ani a implinit

Datorita avansurilor stiintifice, oamenii cu sindromul Down au o sansa mai mare in 2019 la o viata lunga si normala. Pana in urma cu cateva decenii, acestia nu traiau foarte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )