Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un barbat din Iasi i-a taiat stomacul fratelui si s-a facut nevazut

Antena3 Antena3,
Un barbat din Iasi i-a taiat stomacul fratelui si s-a facut nevazut

Situatie socanta in Iasi. Un barbat i-a taiat stomacul fratelui mai mic pe care l-a abandonat in agonie. Cu ultimele puteri, omul si-a sunat mama si a fost transportat in stare grava la. continuă pe Antena3

Un barbat din Suceava a fost condamnat la 225 de ani de inchisoare. A primit pedepse in 17 dosare penale

Un barbat din Suceava a fost condamnat la 225 de ani de inchisoare, sentinta fiind una definitiva dupa renuntarea acestuia la calea de atac. intemnitat la Penitenciarul Iasi, detinutul va ispasi pedeapsa.

Faze tari:Cum ar fi aratat Rusia comunista daca ar fi cucerit spatiul; Cum arata dupa 6 ani un cheeseburger si o portie de cartofi prajiti de la fast-food; Un barbat din Iasi a ajuns n coma la spital dupa ce s-a necat cu mncare la o nunta

Cea mai urata masina din lume era pentru adultii cu minte de copil. Aceasta masinuta bizara, dar interesanta si-a facut aparitie prin anii. Un barbat din Australia a avut surpriza vietii lui cand a gasit o mina de aur in curtea casei sale. Proprietatea, care se afla la aproximativ.

Un copil din Iasi si-a pierdut viata din cauza manelelor. Parintii sunt singurii vinovati! Cum a fost posibil asa ceva

Mihaita, un copilas din Iasi, si-a pierdut viata dupa ce s-a electrocutat la un aparat de radio. Tatal sau, Constantin Victor Dragomir, in varsta de 40 de ani, a modificat aparatul printr-o improvizatie, astfel incat sa.

A provocat un accident, dar ce a facut tanara din Iasi intrece orice imaginatie

O tanara din Iasi s-a prefacut moarta dupa ce a provocat un accident. Politistii au aflat insa ca Ancuta s-a urcat bauta la volan, furase masina si nici nu avea permis de conducere. Alarma s-a dat.

Un cuplu din Iasi si-a ucis fiul din greseala. Motivul este de-a dreptul socant

Un cuplu din Iasi a ajuns in fata judecatorilor pentru ca placerea de a asculta manele a determinat moartea unui dintre cei cinci copii. Tatal a facut o improvizatie la aparatul radio pentru a asculta.

Wizz Air a lansat sapte rute noi de pe aeroportul din Iasi. Care sunt noile destinatii

Wizz Air a lansat sapte rute noi de pe aeroportul din Iasi catre Billund, Bruxelles Charleroi, Dortmund, Eindhoven, Malmo, Paris Beauvais si Salonic. In total, programul Wizz va include 20 de zboruri saptamanale aditionale cu plecare din Iasi.

Barbat din Miercurea Ciuc, dat disparut la Costinesti. Politia este in alerta

Un barbat din Miercurea Ciuc a fost dat disparut de familie dupa ce au ajuns in vacanta, la Costinesti. Barbatul e cautat de familia de doua zile. Ultima data l-au vazut in zona falezei. Adalbert.

Cuplu surpriza in showbiz! Cel mai titrat impresar din Romania traieste o frumoasa poveste de dragoste cu o focoasa AVOCATA din Iasi

Radu Groz, cel mai cunoscut impresar de vedete din Romania, are o relatie de cateva luni cu o avocata din Iasi! Este o femeie foarte frumoasa, inteligenta si cu un caracter deosebit,a spus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )