Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un barbat din judetul Iasi nu a mai tinut cont de noile restrictii impuse. El s-a deplasat calare pe cal pana in centrul orasului ca sa isi viziteze sotia si bebelusul nou nascut (FOTO)

B1 B1,
Un barbat din judetul Iasi nu a mai tinut cont de noile restrictii impuse. El s-a deplasat calare pe cal pana in centrul orasului ca sa isi viziteze sotia si bebelusul nou nascut (FOTO)

Politistii din Iasi s-au confruntat cu o situatie inedita in prima zi in care au intrat in vigoare noile restrictii. Un tanar a venit calare pe cal, pentru a-si vizita sotia care tocmai nascuse,. continuă pe B1

Un barbat din Iasi a murit de coronavirus. Bilantul deceselor la nivel national a ajuns la 23

Un nou deces provocat de coronavirus in Romania, mai exact in judetul Iasi.

Scandalul s-a incheiat: spitalele din judetul Braila nu primesc bolnavi de COVID-19 din Galati

Spitalele din judetul Braila nu vor accepta si trata bolnavi de coronavirus din alte regiuni ale tarii. Anuntul prefectului judetului Braila vine dupa ce mai multi politicieni locali au protestat fata de proiectul care viza transferarea de la Galati la Braila a pacientilor cu COVID-19.

Prefectul Catalin Boboc, dupa propunerea DSP Galati: in Braila se va asigura doar tratarea pacientilor infectati cu noul coronavirus din judetul nostru

In spitalele din Braila vor fi tratati doar pacientii infectati cu COVID-19 din judet, a anuntat prefectul Catalin Boboc, dupa videoconferinta de marti, organizata de Ministerul Sanatatii, in care a.

Un fotbalist din nationala Romaniei, dezvaluiri inedite in plina stare de urgenta. Ies din casa sa mai agat

Toate competitiile sportive sunt suspendate, dar sportivii nu stau in aceasta perioada, ci isi continua pregatirea fizica, ce e drept in stare de izolare. Pentru a-si pastra optimismul, unii fac glume pe seama iesirilor din casa. Un fotbalist din nationala Romaniei, dezvaluiri inedite in plina stare de urgenta. Ies din casa sa mai agat Unul .

Situatia din Italia, mult mai grava decat o indica cifrele oficiale: Numarul real al infectiilor ar putea fi de 600.000, potrivit Protectiei Civile

Situatia din Italia poate fi mult mai grava decat o indica cifrele oficiale. Numarul persoanelor infectate ar putea fi de zece ori mai mare decat cel anuntat, bilantul real atingand un numar de 600. 000 de.

OCTAVIAN BADESCU, DESPRE MASURILE LUATE IN CRIZA CORONAVIRUS: Exista un pericol real sa iesim din aceasta criza mai saraci si mai putin liberi

Interviu cu Octavian Badescu, fondator Freedom Group) * Asistam la un interventionism al carui cost nu are nimic de-a face cu logica economica* Este posibil ca, sub pretextul &171;coronavirus &187;, sa asistam la cel mai agresiv atac din ultimele decenii al politicului, care reprezinta statul, la adresa mediului privat si a pietei libere * Este foarte important ca mediul privat sa puna, in paralel, presiune catre stat pentru reducerea cheltuielilor sale, ceea ce nu se poate face fara o regandire a atributiilor acestuia Reporter:Credeti ca masurile inaintate pana acum de autoritati sunt suficiente pentru a ajuta economia, in ansamblu, sa treaca peste aceasta perioada, sau va fi nevoie de mai mult, cum de altfel a anuntat Guvernul ca este gata sa faca?.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )