Libnet.ro
UNICEF

17:45

Un barbat din statul american Tennessee a fost arestat in apropierea Capitoliului, pentru ca avea arme de foc in masina

B1 B1,
Un barbat din statul american Tennessee a fost arestat in apropierea Capitoliului, pentru ca avea arme de foc in masina

Un barbat din statul american Tennessee care conducea in apropierea Capitoliului, avand la el trei arme de foc, a fost arestat, scrie Reuters. Potrivit mandatului de arestare, barbatul ar fi intrebat marti un. continuă pe B1

India: O sectie de politie din statul Punjab a fost tinta unui atac terorist. Cinci persoane au fost ucise

Mai multi barbati care purtau uniforme militare au atacat o sectie de politie din statul Punjab din nordul Indiei, cinci persoane fiind ucise in urma atacului, informeaza agentia DPA. Atacatorii au luat cu.

Un terorist periculos a fost arestat. Sustinea organizatia Stat Islamic

Autoritatile americane au arestat preventiv un barbat din statul New York suspectat de apartenenta la reteaua terorista Stat Islamic, informeaza Reuters, potrivit Mediafax. Arafat Nagi, din orasul.

SUA a CAPTURAT un terorist din Statul Islamic

Autoritatile americane au arestat preventiv un barbat din statul New York suspectat de apartenenta la reteaua terorista Stat Islamic.

Scandal. Un barbat care a amenintat si a injurat un politist a fost arestat 30 de zile

Un barbat de 31 ani, din comuna Stefan Voda, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dupa ce a amenintat si a injurat un politist care venise sa aplaneze un scandal.

Barbat din Suceava acuzat ca a violat o fata in internatul unei scoli, arestat preventiv in lipsa: Suspectul a disparut de la domiciliu inca din ziua comiterii infractiunii

Un barbat acuzat ca a violat o fata in varsta de 16 ani, in internatul Scolii Profesionale Speciale, din municipiul Campulung Moldovenesc, in luna iunie, a fost arestat in lipsa pe o perioada de 30 de zile,.

Copil de 4 ani, impuscat mortal in statul american California

Un copil de patru ani a fost impuscat mortal intr-un incident armat produs joi in statul american California, informeaza site-ul cotidianului Los Angeles Times.

Un roman, suspectat de CRIMA in Elvetia. Tanarul a fost ARESTAT preventiv

Un adolescent roman a fost arestat preventiv, marti, in cantonul elvetian Vaduz, intrucat este suspectat ca a omorat un barbat in varsta de 53 de ani.

Un roman suspectat de comiterea unei crime a fost arestat preventiv in Elvetia

Un adolescent roman a fost arestat preventiv, marti, in cantonul elvetian Vaduz, fiind suspectat ca a omorat un barbat in varsta de 53 de ani, informeaza site-ul agentiei ATS, citat de Mediafax. Cadavrul.

Un cutremur de 6,9 magnitudine a avut loc in statul american Alaska

Un cutremur de 6,9 magnitudine s-a produs luni dimineata in apropiere de Nikolski, o zona slab populata din statul Alaska, scrie Reuters. Seismul a avut loc la 22 de kilometri adancime, la sud-vest de Nikolski, o.

Un barbat din Ploiesti a fost lovit intentionat cu masina de fostul sef (VIDEO)

Un barbat din Ploiesti a fost lovit intentionat cu masina de fostul sef, care l-a urmarit in trafic, informeaza B1 TV. Fostul angajator a vrut sa se razbune pe fostul sau subaltern pentru ca si-a dat.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )