Libnet.ro
UNICEF

08:45

Un roman, suspectat de CRIMA in Elvetia. Tanarul a fost ARESTAT preventiv

România Liberă România Liberă,
Un roman, suspectat de CRIMA in Elvetia. Tanarul a fost ARESTAT preventiv

Un adolescent roman a fost arestat preventiv, marti, in cantonul elvetian Vaduz, intrucat este suspectat ca a omorat un barbat in varsta de 53 de ani. continuă pe România Liberă

Un roman suspectat de comiterea unei crime a fost arestat preventiv in Elvetia

Un adolescent roman a fost arestat preventiv, marti, in cantonul elvetian Vaduz, fiind suspectat ca a omorat un barbat in varsta de 53 de ani, informeaza site-ul agentiei ATS, citat de Mediafax. Cadavrul.

Seful CJ Arad, retinut dupa ce a fost prins luand mita, a fost arestat preventiv

Presedintele Consiliului Judetean Arad, liberalul Nicolae Iotcu, retinut de DNA dupa ce a fost prins in flagrant cand primea 10. 000 de euro mita de la un om de afaceri pentru un contract de lucrari la Spitalul Judetean de Urgenta Arad, a fost arestat preventiv, sambata seara, de Tribunalul Timis.

Cetatean roman suspectat de comiterea unei crime, arestat preventiv in Elvetia

Un adolescent roman a fost arestat preventiv, marti, in cantonul elvetian Vaduz, fiind suspectat ca a omorat un barbat in varsta de 53 de ani, informeaza site-ul agentiei ATS.

Seful CJ Arad a fost arestat preventiv. Iotcu va fi dus in arestul Politiei Judetene Timis

Presedintele Consiliului Judetean Arad, liberalul Nicolae Iotcu, retinut de DNA dupa ce a fost prins in flagrant cand primea 10. 000 de euro mita de la un om de afaceri pentru un contract de lucrari la Spitalul.

Scandal. Un barbat care a amenintat si a injurat un politist a fost arestat 30 de zile

Un barbat de 31 ani, din comuna Stefan Voda, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dupa ce a amenintat si a injurat un politist care venise sa aplaneze un scandal.

Austria: Un roman a fost arestat dupa ce a fost prins ca transporta 42 de imigranti intr-o autoutilitara

Un roman care transporta 42 de imigranti extracomunitari intr-o autoutilitara a fost arestat in Austria, scrie Mediafax. Masina condusa de roman era inmatriculata in Bulgaria. Autoritatile l-au oprit pe.

Inca un baron local prins cand lua mita. Tocmai ce a fost arestat

Presedintele Consiliului Judetean Arad, liberalul Nicolae Iotcu, prins in flagrant cand primea 10. 000 de euro mita de la un om de afaceri, a fost retinut, vineri seara, pe 24 de ore,pentru trafic de influenta, de catre procurorii anticoruptie, dupa ce.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )