Libnet.ro
UNICEF

07:00

Barbat din Suceava acuzat ca a violat o fata in internatul unei scoli, arestat preventiv in lipsa: Suspectul a disparut de la domiciliu inca din ziua comiterii infractiunii

B1 B1,
Barbat din Suceava acuzat ca a violat o fata in internatul unei scoli, arestat preventiv in lipsa: Suspectul a disparut de la domiciliu inca din ziua comiterii infractiunii

Un barbat acuzat ca a violat o fata in varsta de 16 ani, in internatul Scolii Profesionale Speciale, din municipiul Campulung Moldovenesc, in luna iunie, a fost arestat in lipsa pe o perioada de 30 de zile,. continuă pe B1

Vaslui: Sotul asistentei maternale acuzat ca a violat fata de 13 ani pe care o aveau in plasament a fost retinut. Copila fost scoasa din familia naturala tot din cauza unui abuz emotional si fizic

Sotul asistentei maternale din Vaslui acuzat ca a violat fata de 13 ani pe care o aveau in plasament a fost retinut de politisti, informeaza Mediafax. Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vaslui, Mihaela.

Avocatul din Gorj, acuzat ca a violat si a sechestrat o minora, ameninta jurnalistii

Avocatul din Gorj, acuzat ca a violat si a sechestrat o fata de 15 ani, ameninta acum jurnalistii pe o retea de socializare. Refuza, in schimb, sa faca orice declaratie despre acuzatiile care i se aduc.

Un barbat din Ploiesti a fost lovit intentionat cu masina de fostul sef (VIDEO)

Un barbat din Ploiesti a fost lovit intentionat cu masina de fostul sef, care l-a urmarit in trafic, informeaza B1 TV. Fostul angajator a vrut sa se razbune pe fostul sau subaltern pentru ca si-a dat.

Un barbat din statul american Tennessee a fost arestat in apropierea Capitoliului, pentru ca avea arme de foc in masina

Un barbat din statul american Tennessee care conducea in apropierea Capitoliului, avand la el trei arme de foc, a fost arestat, scrie Reuters. Potrivit mandatului de arestare, barbatul ar fi intrebat marti un.

O tigara aprinsa i-a distrus viata. Ce a patit un barbat din Bacau

Un barbat in varsta de 30 de ani, din comuna bacauana Negri, a fost cuprins de flacarile declansate de benzina care s-a aprins de la scrumul de tigara, tanarul fumand in timp ce introducea combustibilul.

Cel mai romantic barbat din lume! A cerut-o in casatorie, in fiecare zi din an

O cerere in casatorie trebuie sa fie speciala, insa ceea ce a facut barbatul din imagini pentru iubita lui este absolut emotionant!indragostit nebuneste, tanarul si-a planificat zilnic momentul in.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )