Libnet.ro
UNICEF

08:45

Un barbat din Timisoara a fost retinut dupa ce a tras mai multe focuri de arma asupra unei masini cu pasageri

B1 B1,
Un barbat din Timisoara a fost retinut dupa ce a tras mai multe focuri de arma asupra unei masini cu pasageri

Un barbat in varsta de 38 ani din Timisoara a fost retinut de politisti dupa ce, marti seara, a tras mai multe focuri de arma asupra unei masini in care se aflau trei persoane, transmite Mediafax. Potrivit. continuă pe B1

Fost ofiter SRI, retinut dupa ce ar fi furat peste un milion de lei dintr-un cont bancar

Un fost ofiter SRI a fost retinut dupa ce, impreuna cu alti doi barbati, ar fi transferat ilegal, din contul unui bucurestean, peste un milion de lei, folosind o carte de identitate falsificata, spun surse din Politie, potrivit surselor de presa.

Pistolarul care a ciuruit o masina in zona stadionului Dan Paltinisanu a fost retinut

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale efectueaza cercetari fata un barbat de 38 de ani, banuit ca ar fi tras mai multe focuri de arma in directia unui autoturism in care se aflau trei persoane.

Presupusul autor al triplului asasinat de miercuri de la Constanta a fost retinut

Presupusul autor al triplului asasinat comis, miercuri seara, intr-un cartier din Constanta, a fost retinut, joi seara, pe baza de ordonanta. Acesta urmeaza sa fie prezentat instantei cu propunerea de.

Tragedie pe plaja. Un barbat a murit si altul a fost resuscitat dupa ce s-au inecat la Neptun

Tragedie pe plaja din Neptun. Doua persoane care au intrat in marea agitata s-au inecat. Unul dintre ei a fost resuscitat de cadrele medicale, dar al doilea si-a pierdut viata.

Tragedie pe plaja. Un barbat a murit si altul a fost resuscitat dupa ce s-a inecat la Neptun

Tragedie pe plaja din Neptun. Doua persoane care au intrat in marea agitata s-au inecat. Unul dintre ei a fost resuscitat de cadrele medicale, dar al doilea si-a pierdut viata.

Contul unui barbat din Bucuresti, golit de un milion de lei. Politia a facut perchezitii la persoanele suspectate de fals, intre care si un fost ofiter SRI

Un barbat din Bucuresti s-a trezit cu contul gol. Un milion de lei ii lipseau din banca. Politia a facut mai multe perchezitii la locuintele persoanelor suspectate de fals privind identitatea, informeaza IGPR. Potrivit unosr surse apropiate anchetei, printre cei care ar fi sustras banii din contul barbatului s-ar afla si un fost ofiter SRI.

Casa Bruck, una dintre cele mai frumoase cladiri din Timisoara, salvata de un italian care si-a convins vecinii sa o renoveze

Un italian si-a convins vecinii sa puna mana de la mana pentru a renova una dintre cele mai frumoase cladiri istorice din Timisoara, Casa Bruck. Construit in urma cu peste 100 de ani, in stilurile Art Nouveau si Secession, imobilul din Piata Unirii.

Contul unui barbat din Bucuresti, golit de un milion de lei. Politia a facut perchezitii la persoanele suspectate de fals

Un barbat din Bucuresti s-a trezit cu contul gol. Un milion de lei ii lipseau din banca. Politia a facut mai multe perchezitii la locuintele persoanelor suspectate de fals privind identitatea, informeaza IGPR.

Filipine. 18 persoane au fost ucise dupa un atac al rebelilor musulmani

Cel putin 18 persoane au fost ucise dupa ce trupele armate filipineze au fost atacate, ieri, de rebelii musulmani din doua orase din provincia Maguindanao, in sudul teritoriului. 17 dintre cei ucisi sunt rebeli, iar.

Directorul metroului din Moscova a fost demis, dupa accidentul soldat cu 22 de morti

Primarul orasului Moscova, Serghei Sobianin, l-a demis marti pe directorul metroului din capitala Rusiei, dupa accidentul produs saptamana trecuta, soldat cu 22 de morti. Directorul metroului, Ivan Besedin,.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )