Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presupusul autor al triplului asasinat de miercuri de la Constanta a fost retinut

B1 B1,
Presupusul autor al triplului asasinat de miercuri de la Constanta a fost retinut

Presupusul autor al triplului asasinat comis, miercuri seara, intr-un cartier din Constanta, a fost retinut, joi seara, pe baza de ordonanta. Acesta urmeaza sa fie prezentat instantei cu propunerea de. continuă pe B1

Triplu asasinat la Constanta. Doua femei si un tanar, ucisi de acelasi barbat. Criminalul este inca in libertate

Triplu asasinat la Constanta. Doua femei si un tanar au fost gasiti fara suflare si se banuieste ca au fost ucisi de aceeasi persoana. Suspect este un nepot al celor doua femei, abia eliberat din.

Triplu asasinat la Constanta. Doua femei si un tanar, ucisi de acelasi barbat. Suspectul, prins de politisti

UPDATE: Suspectul care ar fi omorat trei oameni la Constanta, prin in aceasta dimineata de politisti. Triplu asasinat la Constanta. Doua femei si un tanar au fost gasiti fara suflare si se banuieste.

Un fost profesor, suspectat ca a violat opt copii, a fost retinut

Un fost profesor si ofiter MApN, suspectat ca a violat opt copii, in Capitala, a fost retinut, joi, pentru 24 de ore si urmeaza sa fie prezentat instantei Tribunalului Bucuresti cu propunenere de arestare.

inca un membru al gruparii criminale Patron a fost retinut de politisti

Angajatii Directiei combatere a crimei organizate a Inspectoratului National de Investigatie, in comun cu Directia Generala Urmarire Penala a Inspectoratului General de Politie si Procuratura Generala au retinut un membru al gruparii PATRON, imediat ce acesta s-a intors din Italia in Republica Moldova.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )