Libnet.ro
UNICEF

07:00

Un barbat din Valcea a facut scandal dupa a venit la vot fara masca

B1 B1,
Un barbat din Valcea a facut scandal dupa a venit la vot fara masca

Un barbat din judetul Ramnicu Valcea a facut scandal, duminica, in una dintre sectiile de votare pentru ca nu a fostlasat sa intre in sectie fara masca de protectie. in cele din urma, acesta a fo. continuă pe B1

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Un barbat a facut scandal la intrarea intr-o sectie de votare din Valcea

Un alegator din judetul Valcea a facut scandal, astazi, la intrarea intr-o sectie de votare din municipiul Ramnicu Valcea, pe motiv ca nu a fost lasat sa intre in sediul sectiei fara a purta masca de protectie.

Barbat din Mehedinti, amendat dupa ce a sunat la 112. Ce a reclamat legat de o sectie de votare

Un barbat din localitatea Voloiac, Mehedinti, a fost sanctionat contraventional pentru apelarea abuziva a numarului unic de urgenta 112. Acesta a reclamat faptul ca presedintele unei sectii de votare nu.

A vrut sa cumpere un harlet, dar a cazut in genunchi, sangerand. Ce a patit un barbat din Iasi chiar in magazin

Un cunoscut magazin de bricolaj din Iasi a fost obligat de instanta sa plateasca despagubiri unui client, pentru o reclamatie din 2017. Judecatorii au stabilit daune morale in valoare de 1000 de lei, daune materiale de 40 de lei si cheltuieli de judecate de 2. 000 de lei. Totul dupa ce acesta a fost lovit de .

EXCLUSIV Petrisor are covid-19 si Andreea Balan a intrat in contact cu el. Ce a facut blonda dupa ce a aflat

Vesti proaste pentru partenerul de scena al Andreei Balan. Dansatorul Petrisor are covid-19. Acesta a fost depistat pozitiv cu ajutorul unui test rapid efectuat in timpul filmarilor pentru Revelionul 2021 al lui Dan Negru, de la Antena 1, care au avut loc saptamana aceasta. Partenerul Andreei Balan, depistat pozitiv cu coronavirus Petrisor Ruge, dansatorul Andreeei .

Un barbat din Constanta a fost amendat cu 1.000 de lei pentru ca s-a prezentat la sectia de votare, desi era izolat la domiciliu

000 de lei este valoarea amenzii pe care un barbat din Constanta a primit-o, pentru ca s-a prezentat in sectia de votare, desi se afla in izolare la domiciliu, anunta IPJ Constanta, potrivit News. ro. in.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Un barbat din Constanta a fost amendat pentru ca a continuat campania electorala pe o retea de socializare

Politistii constanteni au fost sesizati de producerea a doua incidente electorale, fiind vorba de un barbat care a fost amendat cu 4. 500 de lei pentru ca a continuat campanie pe o retea de socializare si de deschiderea unui dosar penal dupa ce un alegator a primit doua buletine de vot pentru Senat si le-a introdus in urna.

Incident la o sectie de votare. Un barbat din Braila a primit un buletin de vot stampilat

Ministerul Afacerilor Interne a transmis ca procesul electoral de duminica a inceput fara probleme deosebite in intreaga tara. Pana la ora 9. 00 au fost raportate mai multe incidente la sectiile de vot di.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Dosar penal dupa ce reprezentantii unei sectii de votare din Valcea au plecat cu urna mobila fara paza

Politistii din Ramnicu Valcea au deschis un dosar penal si fac cercetari dupa ce au primit o reclamatie din partea unui echipaj de jandarmi, care a sesizat ca reprezentantii unei sectii de votare au plecat cu urna mobila la persoanele care solicitasera acest lucru fara a astepta sa fie insotite de forte ale MAI.

Un asistent de la Ambulanta Valcea a decedat dupa ce a fost infectat cu Covid-19

Daniel Dobritoiu,asistent medical la Serviciul de Ambulanta Valcea,a decedat dupa ce a fost infectat cu Covid-19. Barbatul avea 33 de ani, iar starea sa de sanatate s-a agravat in scurt.

Carmen de la Salciua iubeste din nou. Cine este noul barbat din viata ei, prima imagine

Dupa un divort mediatizat de Culita Sterp, Carmen de la Salciua iubeste din nou. indragita interpreta de muzica de petrecere a postat prima imagine cu noul barbat din viata ei. Carmen de la Salciua are un nou iubit Dupa un an de la divortul dureros de Culita Sterp, Carmen de la Salciua iubeste din nou.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )