Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un barbat originar din Romania a fost ucis la Dublin. Anchetatorii suspecteaza o femeie

România Liberă România Liberă,
Un barbat originar din Romania a fost ucis la Dublin. Anchetatorii suspecteaza o femeie

Un barbat originar din Romania a fost injunghiat mortal intr-un apartament din Phibsboro Road, un cartier linistit din nordul orasului Dublin. O femeie suspecta a fost retinuta in acest caz, relateaza The Irish Independent in pagina electronica. continuă pe România Liberă

Irlanda: Un barbat originar din Romania a fost injunghiat mortal la Dublin

Un barbat originar din Romania a fost injunghiat mortal in Irlanda, informeaza The Irish Independent. Crima a avut loc sambata seara intr-un cartier linistit din nordul orasului Dublin. Politistii au fost.

Un barbat originar din Romania, injunghiat mortal la Dublin

Un barbat originar din Romania a fost injunghiat mortal sambata seara intr-un apartament din Phibsboro Road, un cartier din Dublin, o femeie fiind retinuta in acest caz, relateaza The Irish Independent in.

Bursele din Romania, Croatia, Grecia si New York, printre cele mai slabe evolutii din lume

Bursa de pe Wall Street a inregistrat in acest an cel mai mic avans raportat la pietele de capital din tarile dezvoltate si una dintre cele mai scazute cresteri din lume, o evolutie mai slaba fiind inregistrata doar de bursele din Romania, Croatia si Grecia, potrivit CNBC.

Cel mai popular obiectiv turistic din Romania, castelul Bran, scos la vanzare pentru 80 de milioane de euro

Sa ne bucuram cat mai putem de castelul Bran - este mesajul pe care il da mostenitoarea de drept. Dupa ce a fost alungata de acolo si dupa ce a refacut cu greu castelul golit de stat. Cel mai popular obiectiv.

Sase cetateni francezi, expulzati din Romania. SRI pentru Euronews: Actiunea a avut ca scop prevenirea unor atacuri teroriste

Actiunile pe care Serviciul Roman de Informatii SRI) le-a desfasurat impotriva a sase cetateni francezi care lucrau in Romania, considerati o amenintare la adresa securitatii nationale, au avut ca scop.

O localitate din Romania nu are biserica. De unde au luat credinciosii Lumina

Sute de oameni dintr-o comuna din Gorj nu au putut merge la biserica in noaptea de inviere pentru ca nu au un lacas de cult in sat. Preotul din sat a improvizat un altar intr-o scoala, astfel credinciosii au putut sa ia lumina , potrivit Digi 24.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )