Libnet.ro
UNICEF

15:30

Barbat talharit in plina strada. A fost lasat fara 11.000 de lei

Adevărul Adevărul,
Barbat talharit in plina strada. A fost lasat fara 11.000 de lei

Un botosanean a fost urmarit si talharit in plina strada de un tanar. Barbatul a fost doborat si lasat fara 11. 000 de lei. Talharul a fost prins de politisti. continuă pe Adevărul

Gheorghe Turda, reprosuri dure pentru fosta iubita. Replica Nicoletei Voicu l-a lasat fara cuvinte

Gheorghe Turda ii aduce reprosuri uriese fostei iubite. Scandalul dintre ei nu s-a terminat! Ce spune Nicoleta Voicu despre interventia artistului? Fanii fostului cuplu sunt socati de cum au ajuns sa mearga lucrurile? Gheorghe Turda, reprosuri la adresa Nicoletei Voicu. Cum a reactionat artista? Gheorghe Turda vine cu reprosuri dure pentru fosta iubita cu care .

VIDEO Incident socant in New York: Un barbat este jefuit si lovit cu bestialitate in plina strada de un grup de agresori

Un barbat in varsta de 26 de ani tocmai coborase dintr-un autobuz sosit din Atlanta cand a fost atacat de mai multi suspecti care l-au batut, taiat de cateva ori si furat toate hainele, inclusiv chilotii, a anuntat politia din New York, potrivit Fox News.

Barbat talharit in propria locuinta, dupa ce a invitat la masa un infractor si au baut impreuna

Un barbat a fost talharit in propria locuinta, sub amenintarea cutitului, dupa ce a invitat un infractor sa bea impreuna.

Politist injunghiat in plina strada, la Eforie Nord, in timpul unei interventii

Politistii si jandarmii au intervenit marti, pe o strada din Eforie Nord, la un scandal care a degenerat. Au fost trase focuri de arma, iar viata unui politist a fost pusa in pericol dupa ce unul dintre scandalagii l-a injunghiat in abdomen.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )