Libnet.ro
UNICEF

07:45

Un barbat venit din Italia, care nu a respectat izolarea, a provocat un accident, fiind baut

România Liberă România Liberă,
Un barbat venit din Italia, care nu a respectat izolarea, a provocat un accident, fiind baut

Un barbat din judetul Valcea, intors din Italia in urma cu mai putin de o saptamana si care ar fi tr. continuă pe România Liberă

Un barbat venit din Italia, amenintat de sotie cu evacuarea din casa pentru ca a refuzat sa fie plasat in carantina

Frica de coronavirus aduce romanii in situatii de-a dreptul amuzante. O femeie din localitatea Ograda si-a amenintat sotul cu evacuarea pentru ca acesta a refuzat sa fie plasat in carantina. Conform independentonline. ro, barbatul s-a intors recent din Italia, insa nu a declarat autoritatilor acest lucru. Disperata ca poate imbolnavi toata familia, femeia s-a plans unui vecin.

Digi24: Ce se intampla cu autocarele cu romani din Italia care ajung la granite?

Romanii care lucreaza in nordul Italiei au continuat sa vina luni acasa, in ciuda avertismentelor autoritatilor din Romania. Autocarele sunt trase pe dreapta, iar calatorii sunt verificati de inspectorii sanitari.

Tanarul din Maramures izolat de familie in podul casei, dupa ce a venit din Italia, a amenintat ca se sinucide

Tanarul din Maramures care a fost obligat de familie sa locuiasca in podul casei, dupa ce s-a intors din Italia, de teama sa nu ii infecteze cu coronavirus, a fost la un pas de sinucidere.

Politia a deschis 19 dosare penale romanilor veniti din Italia care au declarat fals de unde veneau

Seful Politiei Romane anunta ca au fost intocmite 19 dosare penale privind infractiuni de zadarnicir.

Tulcea: Un barbat de 48 de ani, care s-a intalnit cu un prieten venit din Italia, suspect de infectare cu coronavirus

Un barbat de 48 de ani din judetul Tulcea este suspect de infectare cu coronavirus, dupa ce s-a intalnit cu un prieten venit din Italia in urma cu doua saptamani si are o stare febrila si alte afectiuni. El a fost dus cu izoleta la Spitalul Judetean Tulcea.

UPDATE Barbat intors din Italia si care ar fi trebuit sa stea izolat la domiciliu a cauzat un accident rutier dupa ce a condus beat

Un barbat din judetul Valcea, intors din Italia in urma cu mai putin de o saptamana si care ar fi trebuit sa respecte masura de autoizolare la domiciliu, a fost prins baut la volanul unui autoturism, pe o strada din Ramnicu Valcea, dupa ce a provocat un accident rutier, joi dimineata, 12 martie.

Un barbat din judetul Bacau si-a injunghiat fiul venit din Italia

Incident dramatic in judetul Bacau. Un barbat din comuna Livezi, in varsta de 50 de ani, si-a injunghiat fiul de 25 de ani, in urma unei discutii in contradictoriu.

O tanara cu coronavirus s-a plimbat o saptamana prin Hunedoara si a fost internata in doua spitale, fara a zice ca vine dintr-o zona rosie din Italia

O tanara de 26 de ani din Valea Jiului s-a ales cu dosar penal dupa ce nu a respectat masura izolarii la domiciliu. Ea a fost depistata cu coronavirus insa inainte s-a plimbat libera aproape o saptamana, ajungand si in doua spitale, nespunand niciun moment ca a venit dintr-o zona rosie din Italia.

Femeie de 39 de ani, suspecta de coronavirus. A participat la un seminar sustinut de un lector venit din Italia

Femeia s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgente si le-a spus medicilor ca a participat la un seminar sustinut de un lector venit din Padova.

Barbat revenit la Cluj din Italia, cautat in tot orasul dupa ce a refuzat sa stea in izolare

Un barbat proaspat revenit din Italia este cautat de politisti prin tot Clujul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )